Jernej Dermota
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst ga nč ne obsojam, nej počne kar hoče in se oblač kokr mu paše. Mene s tem nč ne mot, pač vsak nej posluša in gleda tist, kar mu paše. Jst sm sam napisala, da pač ne mor prčakvat, da bo vsem všeč in da ni blo profesionalno, kako je odreagiru.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Smreka napisal/-a:sAdie napisal/-a:smreka noben ga ne obsoja...ali pač?
Noben ga ne obsoja? Pa si ti prebrala tole temo?
Bolan kreten, weirdo, klovn, vase zaljubljen peder....
Kaj pa se to tebi zdi?
Taki izrazi ne morejo priiti izpod prstov nikogar drugega, kot zafrustriranih ljudi. Toleranten, razgledan človek ne bo uporabljal takih primitivnih žaljivk, ampak na način, kot si napisala ti - pač, ni ti všeč njegov stil in čao. Nič hudega, vsak ma svoj okus.
Ampak tale primitivizem... ni čudno, da nisem bila nikoli ponosna na to, da sem Slovenka.
najboljš da greš v vsako temo v temle podforumu isto povedat.sori, tebe je mogoče sram ker si slovenska zarad tazga "primitizva", mene je pa zato ker se vsak dan rojevajo bolj in bolj čudni medijski osebki in v zadnjih časih je to videt samo pri nas.Potem se pa takole predstavljamo v svetu, da zgleda kot da smo vsi cirkusantje
in njegov odnos ni noben profesionalčen odnos in njegova "kariera" ni nobeno pretirano garanje.Jst tud lohk navlečem vse kar zagledam nase.
tok o profesionalnosti, če bi bil profesionalen se nebi šu vpisovat na forum in nam vbijat v glavo svojih prepričanj, poleg tega pa model vse skritizira kaj si mislimo o njemu, na koncu pa napiše da mu ni mar kaj si mislijo drugi.Jah, očitno da mu je.sicer pa briga mene, men je pač model čuden do amena.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Smreka napisal/-a:sAdie napisal/-a:smreka noben ga ne obsoja...ali pač?
Noben ga ne obsoja? Pa si ti prebrala tole temo?
Bolan kreten, weirdo, klovn, vase zaljubljen peder....
Kaj pa se to tebi zdi?
berem, berem... Ljudje izražajo svoja mnenja, ker pa se ne pomeni "obsojanje". Ne vem, nisem na tak nacin to vzela.
OT/ Mi (v štajerlandu ) skoraj vedno recemo: "Pa daj, kaki peder si...!" pa v resnici ne mislimo tega - pac neka fraza in to je to. /OT
I love SISLEY& RW
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*purple* napisal/-a:
ker se vsak dan rojevajo bolj in bolj čudni medijski osebki in v zadnjih časih je to videt samo pri nas.Potem se pa takole predstavljamo v svetu, da zgleda kot da smo vsi cirkusantje
Nisi bla ti dosti dlje od Slovenije a ne?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Cockta napisal/-a:meni je pa sexy :unknown:
No evo Jernej Sej nismo tko slabe tuki
Veseli me, da si se pojavil na tem forumu. Pišemo o veliko ljudeh, marsikdo kaj prebere, komentira nikoli. Zato super da si se odločil oglasit še v tej temi. Za svoj stil in obnašanje se odločaš sam, zato moraš tudi vedeti, da so vedno ljudje, ki te tudi slučajno ne bojo sprejemali. Pač tukaj si dobil tak odziv, drugje pa bi mogoče drugačnega. Še vedno pa je nekaj - preko računalnika si vsak upa rečt kar mu paše, zraven najbrž še malo stopnjevati ipd. Pa ne bodi užaljen ali karkoli, ker je brezveze. Sam si najbrž prav dobro vedel, da boš s tako pojavo šokiral javnost (kar ti je seveda zelo dobro uspelo).
Forum pa je pač zato, da vsak podaja svoje lastno mnenje. Koliko si pripravljen sprejemati mnenja drugih o tebi je tvoja odločitev. Vsak lahko napiše sem kar mu paše, to lahko narediš tudi ti. Tako da še kaj piši, mi pa bomo tudi
Primerjava z Murkom - eno dejstvo je. Murko dejansko niti slučajno NE zna pet, mislim da je povezava tukaj predvsem šokiranje javnosti, kar vama obema lepo uspeva. Se ti ne zdi, da sta si tukaj podobna?
-
*purple* - Cosmopsiho
Smreka napisal/-a:*purple* napisal/-a:
ker se vsak dan rojevajo bolj in bolj čudni medijski osebki in v zadnjih časih je to videt samo pri nas.Potem se pa takole predstavljamo v svetu, da zgleda kot da smo vsi cirkusantje
Nisi bla ti dosti dlje od Slovenije a ne?
ne rabim bit, da vidim kako je kje.
dejstvo je da slovenski "pevci" že nekej časa igrajo na karte provokacij, neumnega izgleda in bedastega stila.In s tem poskrbijo, da so znani.dejansko em pa res zanima, kdo pozna kakšen njegov komad, ali poznajo njega samo po tem kakšna cirkusantska oblačila nosi?!
Sori, sam zame taka oseba nikoli ne bo ne pevec ne glasbenik, ampak cirkusant!Če imaš dober glas, dobre pesmi, se ne rabiš ven metat s takimi oblekami in obnašanjem.enako velja za murkota, sanje grohar in podobne novopečene "pevce".
če pogledaš po drugih državah, jih v velik večji državi ni tolk takih pacientov, kot jih je pri nas.V zadnjih dveh letih je takih nastalo še pa še in čist nobeden da bi res rekel da je ok.
In s tem se slovenija sramoti.Že tko nam je enkrat svetovno bruko naredu Ali G, ko je omenu da so v sloveniji sama grozna dekleta, glede na nastop sester na evroviziji.In potem se folk sprašuje zakaj slovencev nihče ne jemlje resno.
Med drugim mi gre pa to na živce, da nekateri res tolk hlastajo ta medijsko pozornostjo in se nardijo take da sam obup.če si dober pevec z dobrim glasom boš uspel, brez tega da se oblačiš v cirkusanta.In če ti to ne rata, potem pač raje obupaj in se ukvarjaj z nečim kar ti gre.
In potem se gre še prepirat na forumu s tistimi ki ne mislimo da je on kul.a dej, grow up, pa taka medijska zvezda
Tako je pač moje/naše mnenje in pika, pa me loh za nevemkaj proglasite, mapak meni je to obupno!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*purple* napisal/-a:
če pogledaš po drugih državah, jih v velik večji državi ni tolk takih pacientov, kot jih je pri nas.
Ah daj no!
Bi se morala sprehoditi npr. po londonskem Oxford Street, me zanima, kaj bi potem rekla! Če pa že gremo v skrajnosti oblačenja (gejevska populacija), pa kakšen Soho zvečer npr.
Se mi pa res zdi, da potem takih primerov ne jemljemo kot glasbenike - spet če primerjamo z Murkom In ljudem res ni všeč, če se nekdo tako ven meče, ko pa ne dobi želenega odziva, pa začne s podcenjevanjem potencialne publike.
-
*purple* - Cosmopsiho
metuljčica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:
če pogledaš po drugih državah, jih v velik večji državi ni tolk takih pacientov, kot jih je pri nas.
Ah daj no!
Bi se morala sprehoditi npr. po londonskem Oxford Street, me zanima, kaj bi potem rekla! Če pa že gremo v skrajnosti oblačenja (gejevska populacija), pa kakšen Soho zvečer npr.
Se mi pa res zdi, da potem takih primerov ne jemljemo kot glasbenike - spet če primerjamo z Murkom In ljudem res ni všeč, če se nekdo tako ven meče, ko pa ne dobi želenega odziva, pa začne s podcenjevanjem potencialne publike.
če se vsedem na prešerca so tud pacienti ja.ne govorim jst o tem, ampak o kvazi glasbenikih.
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
joj hvala bogu da se nekej na sceni dogaja. Model ma vsaj dobr glas - kar ne mormo rečt za pol slovenskih pevcev, pa muzika je tud vredu, (tle sploh ni primerjave z Murkom, ker un je itak za v hlev), sicer pa ni dost dance muzike pri nas in je manjka.
Dobr zgleda in zakaj ne bi pokazu to, če lahko to naše pevke delajo z dekolteji pa minikami...
Dobr zgleda in zakaj ne bi pokazu to, če lahko to naše pevke delajo z dekolteji pa minikami...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]