Jernej Dermota
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Ej bejbe, brez zamere... sam tole kar pa pišete - se pa vidi tipična malomeščanskot oz. ignoranca oz. panika pred vsem, kar je drugačno!
Obsojate človeka, ki je drugačen, ki si upa nekaj drugega, ki dejansko dela kar želi in v tem uživa????
Tipična slovenska omejenost, ki daje prednost "normalnemu", vsakdanjemu, pa četudi v sebi trpite, ker morate za nekoga garati, ker se morate podrejati normam, da ne bi izpadle čudne oz. da ne bi štrlele ven iz povprečja!
V sebi pa hrepenite po nečem boljšem, pa prosim, ne me zdaj prepričevat, koliko od vas tukaj na forumu jih je srečnih s svojim življenjem oz. s tem, kar v življenju profesionalno počnete. Spoznala sem že ogromno ljudi v življenju, a zeloooo malo takih, ki ljubijo svoje delo.
In ve bejbe, rajši vidite in se družite s tipom, ki zgleda neki jaki jebač, za hrbtom vas pa vara, žali in ne vem kaj še, potem pa jokate po forumu. Ljudi, kot je pa Jernej, zaničujete zaradi tega, ker se na svoj način izraža v svojem videzu, je pa verjetno povsem ok človek. Imam dosti znancev, ki so gay, ki so drugačni, pa so za razliko od "klenih, ponosnih" slovencev, precej bolj človeški, prijazni in tolerantni!
In res ženske, dajte enkrat pogledat čez ograjo, pometite najprej pred svojim pragom, ne pa svojih frustracij oz. neizpolnjenih želja zlivat na ljudeh, ki upajo!
Zaradi mene, če me zdaj vse napadete, vztrajam pri tem!
Aja še tole - obleke znanih modnih ustvarjalcev, ki so večinoma vsi geji ali pa zelooooo ekstravagantni (od DG, Gaultierja itd naprej) pa z veseljem nosite kajne???? Vas ne moti, da so čudni???
Obsojate človeka, ki je drugačen, ki si upa nekaj drugega, ki dejansko dela kar želi in v tem uživa????
Tipična slovenska omejenost, ki daje prednost "normalnemu", vsakdanjemu, pa četudi v sebi trpite, ker morate za nekoga garati, ker se morate podrejati normam, da ne bi izpadle čudne oz. da ne bi štrlele ven iz povprečja!
V sebi pa hrepenite po nečem boljšem, pa prosim, ne me zdaj prepričevat, koliko od vas tukaj na forumu jih je srečnih s svojim življenjem oz. s tem, kar v življenju profesionalno počnete. Spoznala sem že ogromno ljudi v življenju, a zeloooo malo takih, ki ljubijo svoje delo.
In ve bejbe, rajši vidite in se družite s tipom, ki zgleda neki jaki jebač, za hrbtom vas pa vara, žali in ne vem kaj še, potem pa jokate po forumu. Ljudi, kot je pa Jernej, zaničujete zaradi tega, ker se na svoj način izraža v svojem videzu, je pa verjetno povsem ok človek. Imam dosti znancev, ki so gay, ki so drugačni, pa so za razliko od "klenih, ponosnih" slovencev, precej bolj človeški, prijazni in tolerantni!
In res ženske, dajte enkrat pogledat čez ograjo, pometite najprej pred svojim pragom, ne pa svojih frustracij oz. neizpolnjenih želja zlivat na ljudeh, ki upajo!
Zaradi mene, če me zdaj vse napadete, vztrajam pri tem!
Aja še tole - obleke znanih modnih ustvarjalcev, ki so večinoma vsi geji ali pa zelooooo ekstravagantni (od DG, Gaultierja itd naprej) pa z veseljem nosite kajne???? Vas ne moti, da so čudni???
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
smreka noben ga ne obsoja...ali pač? Meni samo ni nic posebenga njegov videz (zanima me, kaj je botrovalo njegovemu spremijanju stila od EME??) in to je to, njegova spolna usmerjenost pa me baš briga. 100 ludi, 100 čudi Navsezadnje majo vsake oci svojega malarja in zakaj ne bi pokomentirali o cloveku dolocene stvari? Ce ga pa to moti, pa jaz ne vem kaj naj...naj ne bere I guess.
Se vedno vztrajam pri crno-belih fotografijah LOL
Se vedno vztrajam pri crno-belih fotografijah LOL
I love SISLEY& RW
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
sAdie napisal/-a:smreka noben ga ne obsoja...ali pač?
Noben ga ne obsoja? Pa si ti prebrala tole temo?
Bolan kreten, weirdo, klovn, vase zaljubljen peder....
Kaj pa se to tebi zdi?
Taki izrazi ne morejo priiti izpod prstov nikogar drugega, kot zafrustriranih ljudi. Toleranten, razgledan človek ne bo uporabljal takih primitivnih žaljivk, ampak na način, kot si napisala ti - pač, ni ti všeč njegov stil in čao. Nič hudega, vsak ma svoj okus.
Ampak tale primitivizem... ni čudno, da nisem bila nikoli ponosna na to, da sem Slovenka.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst pravm, da vsaka mu čast, da si upa. Res. Jst si ne bi, niti nimam želje po tem. Tud, če je gej, al pa če je bi al pa strejt, nimam nč proti, vsak ma pravico bit to, kar hoče.
Pač mi njegov nov imiđ ni všeč, to je to. In to sm lepo povedala. Ko še ni izstopal (če se lh tko izrazm), mi je bil bolj všeč.
Pa lahko, da je dečko v privat življenju čist skuliran in v redu človk, tle tega pač ne kaže.
Pač mi njegov nov imiđ ni všeč, to je to. In to sm lepo povedala. Ko še ni izstopal (če se lh tko izrazm), mi je bil bolj všeč.
Pa lahko, da je dečko v privat življenju čist skuliran in v redu človk, tle tega pač ne kaže.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Lol, smreka, js sm samo en komentar zasledila da bi mu kdo rekel "peder" (kar se meni ne zdi sprejemljivo). Toliko o tem.
Kaj se pa tiče tega da ga obsojamo - am ne, mi samo komentiramo. Človek se slika, da slike na net za samopromocijo in res mislim da bi se moral zavedati da vsi komentarji res ne bodo pozitivni. Kakor lahko komentiramo Murkota, Grošeljco in ne vem koga še, lahko Jerneja.
Vroče hlačke obleče za samopromocijo in da šokira, tako se slika da bi si ga ljudje zapomnili.. ok, uspelo mu je. Ampak sama še vedno imam pravico da rečem da so fotke grozne
S tem da nas je tu 'napadel' kakšne moramo biti me ko gremo ven in ne vem kaj, samo kaže da še nima dovolj trde kože in da naj naslednjič take slike ostanejo na domačem trdem disku, če ni pripravljen na komentarje vseh vrst
Kaj se pa tiče tega da ga obsojamo - am ne, mi samo komentiramo. Človek se slika, da slike na net za samopromocijo in res mislim da bi se moral zavedati da vsi komentarji res ne bodo pozitivni. Kakor lahko komentiramo Murkota, Grošeljco in ne vem koga še, lahko Jerneja.
Vroče hlačke obleče za samopromocijo in da šokira, tako se slika da bi si ga ljudje zapomnili.. ok, uspelo mu je. Ampak sama še vedno imam pravico da rečem da so fotke grozne
S tem da nas je tu 'napadel' kakšne moramo biti me ko gremo ven in ne vem kaj, samo kaže da še nima dovolj trde kože in da naj naslednjič take slike ostanejo na domačem trdem disku, če ni pripravljen na komentarje vseh vrst
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
A je on na letošnji Emi nastopal al lanski? Ne vem točno kaksen je bil prej. Me pa tut zanima zakaj ni ostal tak kot prej in poskušal uspeti s petjem in ne s vsem ostalim? Ker recimo, da prides na Emo prav zanič pevec tut ne moreš bit.
- jernejd
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
polly-polly
skupnega imata iskanja pozornosti.
To je pač moje mnenje.
O kakšni kvaliteti česarkoli je tuki škoda besed. Ampak če tebi paše in sede to kar delaš, ti kar. Samo pač kultura je taka, da punce raje pogledamo enga sexy tipa z 6packom, kukr pa ..... bom napisala kaj drugega.
Kr napiš Polly. Me prov zanima:D
To je pač moje mnenje.
O kakšni kvaliteti česarkoli je tuki škoda besed. Ampak če tebi paše in sede to kar delaš, ti kar. Samo pač kultura je taka, da punce raje pogledamo enga sexy tipa z 6packom, kukr pa ..... bom napisala kaj drugega.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Če bi ti bilo res vseeno, kaj ljudje mislijo o tebi, se ne bi prijavil na tale forum. Simple as that.
EDIT: Zakaj se mi dozdeva, da večina gejevske populacije daje vtis, kot da se imajo za nekaj več in solijo pamet nam navadnim smrtnikom glede mode?? Glede na tiste slike bi rekla, da ravno nima pravice
EDIT: Zakaj se mi dozdeva, da večina gejevske populacije daje vtis, kot da se imajo za nekaj več in solijo pamet nam navadnim smrtnikom glede mode?? Glede na tiste slike bi rekla, da ravno nima pravice
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
jernejd napisal/-a:polly-polly
To je pač moje mnenje.
Afno verjamem, da si kot oseba čist prijeten fant, ampak podoba z odra mi pa tut slučajno ni všeč. (ne vem kaj je narobe s tem, da mi pač ni)
Aja če si pa misli, da bom napisala kaj anitgejevskega, pa žal nimam čist nič proti temu, ker mam kar precej prjatlov, ko so geji in so super fantje.
Mislim, sej ko si šu v ta biznis s tako pojavo bi lahko vedu kaksni bodo odzivi. Ne vem kaj zej vsiljuješ ena mnenja pa hočeš izpeljat ne vem kakšno revolucijo. Dobr veš, da pozornost dobivaš zarad imidža.
Na Emi si očitno nastopil pač kot vsak drug fant in ti je blo premalo pozornosti pa si si mogel nekaj drugega zmislt.
Lej ti kar deli kar hočeš, tuki se je pač odprla tema o tebi in smo punce pač izrazle mnenja.
Probi se na forumu od mens health, mogoče bodo pa tam boljši odzivi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov