Jernej Dermota

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 07. Sep. 2007 22:10

Ojej Slika
Ne razumem, kaj so eni slepi al so tak zalubleni sami v sebe da ne vidijo da je TO --> izbris ... prevelika slika SKRAJNO neokusno? Pa ce se je ze treba norca iz sebe delat, naj slike zadrzi za sebe!! Kdo da to na internet pol?
Kristus bozji Slika
Hello, 911. I''m on fire!
jernejd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jernejd » 07. Sep. 2007 23:03

Hej punce, prav zaradi vas sem se logiral semle gor. hehe. Na začetno stran "o avtorju in blogu" sem naložil svoje pesmi. Poslušajte jih in me primerjajte z Murkom. No, potem boste dokazle, da zares nimate pojma. Niti o glasbi niti o stilu. In potem ste prijavljene na forumu od Cosmota?! JAO!. Me prav zanima, kaj daste gor, ko greste ven. Tudi mene bi bilo strah pogledat vas:D hehehe. No, sicer pa ste ve tukaj zato, da sodite a ne? Ampak punce, najprej bo treba na svojem pragu pomesti:D

Najbrž vas je predvsem šokiralo to, da je kar nekdo uletel in si nekaj upal, kar drugi ne. Sem pač revolucionar. Naveličan sem raznih banan in zvezanih kril itd... Če jih pa ve niste je pa to vaš problem a ne? No, naj vam je prav ali ne, tukaj bom ostal. Na ogled boste pa kmalu dobile še novo spletno stran, kmalu pa tudi nov komad z videospotom.

papa bejbike:D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 07. Sep. 2007 23:49

dobrodošla na forumu gospodična estradnik! :hallo:
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 07. Sep. 2007 23:52

kot prvo, dobrodošel jernej :hallo:

če si že tuki.. nam lahko razjasniš dvome, si ali nisi, gej namreč? :D

pa še nekaj me zanima, kaj ti brišeš komentarje na blogu ki ti niso všeč? vem, da je blo ene par komentarjev.. zdej pa kar nič - zakaj že to dobro? :gruebel:

Svaka ti čast da si upaš.. meni se sicer ne dopade kaj preveč ta tvoj.. stil - pretirano mi je :? samo si pa vsaj originalen - za razliko od s.i. (samo imenovanega) štajerskega slavčka a.k.a. wannabe blagnetova helenca :lach:

Amm.. kako lahko kar trdiš, da ko bomo poslušale in primerjale tvojo glasbo z murkotovimi izpadi, da bomo dokazale, da nimamo pojma? matr, a si pr denijevih zvezdah da lahko kar napoveduješ prihodnost?! V tem tvojem postu je čutiti veliko hmm.. podcenjevanja, zaničevanja do cosmo punc(?) - ja peesmo, kje maš pa dokazilo da si ti toliko boljši?

p.s.: punce, kaj še kateri njegovo stran raztegne al samo meni??
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Yummylicious » 08. Sep. 2007 2:51

Fuuuuj no! Pa dej no?! Ne morš dat takih slik v javnost! Đizs!
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 08. Sep. 2007 8:24

Ej Jernej welcome! :D

Eno vprašanje?
Pa od ket teb ideja, da se greš neki tazga? Pa, da si se pripravljen tko osmešit pa norca iz samga sebe delat, samo za to, da dobiš nekaj pozornosti? Bi razumela, da zarad keša, ampak v naši majhni deželci ne verjamem, da lahko živiš od keša k ga dobiš od tega afnanja. :?
Tko, da what s the reason?

Sori ampak jest tega ne zastopm...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 08. Sep. 2007 8:53

mene samo zanima kdo je tvoj stilist - ce te lahko tikam, ker si leto mlajsi od mene? ! :D

fotografije bi ble boljse crno-bele, ampak OK, if that's your way...:P
I love SISLEY& RW
jernejd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jernejd » 08. Sep. 2007 9:02

Mate novo objavo
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Sep. 2007 9:36

Jernejčk, pomir se, pač ma vsak svoj okus in ne morš prčakvat, da boš kr vsem všeč...unim, k pa nis, pa kao pojma nimajo. Lepo te prosm no...bod mal bolj profesionaln, pa bo že velik bolš.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 08. Sep. 2007 9:47

Am, Jernej, mi pišemo v podforum o cosmo zvezdah in ne v podforum o modi, lepoti in tako naprej. Tvoja tema je v Cosmo zvezdah. Se pravi, ocenjujemo tebe in ne mode v Sloveniji in po svetu.
Mogoče populacija v Slo res ni navajena in in ni pripravljena na take spremembe nekoga, ki je bil še lansko leto ali pa dve leti nazaj (ne spomnem se točno, kdaj sem prvič slišala zate) čisto navaden človek, ki je rad prepreval, sedaj pa je stopil iz množice in izstopa. Posledica tega so tud naši odzivi. In ne, to kar ti nosiš, zame ni neka visoka moda, ampak podcenjevanje samega sebe. Tko pač jst mislm (pa mislm, da še kdo drug).
Zakaj smo se prjavle na tale "blog" (tko kot ti temu praviš, čeprav je forum), ma pa vsaka svoje razloge, ki pa vrjetno niso povezani samo s tem, da bomo lahko pisale o modi, ki je po tvojih besedah ne poznamo.
jernejd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jernejd » 08. Sep. 2007 9:52

V bistvu imaš prav ja. Res sem odreagiral popolnoma neprofesionalno. Vem, da nihče od "estradnikov" ne piše na te bloge (vsaj odkrito ne). Ampak nekdo jim pač mora povedati kar jim gre. Četudi sem to jaz. Popooooooooooolnoma vseeno mi je kaj si mislijo o meni. Tudi vem, da vsem ne morem biti všeč. Hvala nebu! Niti približno me ne boli, da kritizirate mojo muzko ali moj videz. No, zdele boste verjetno skočile name, ker bom pač priznal kaj me zeloooo ooooo oooooooo moti in sicer, da me primerjate z Murkotom?! What the f...?!

Kaj imava pa podobno?! Glasba?! Videz?! Stil?! BIiiiiiiiiiig NO!
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 08. Sep. 2007 10:02

Haha...oba sta ritopika pa vase zaljubljena :rofl:

Upam, da tale njegova obupna pojava ne pride na oči tujcem, ker nas bo res osramotil!
Zadnjič spremenil gregalina, dne 08. Sep. 2007 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 08. Sep. 2007 10:03

^^skupnega imata iskanja pozornosti.
To je pač moje mnenje.
O kakšni kvaliteti česarkoli je tuki škoda besed. Ampak če tebi paše in sede to kar delaš, ti kar. :) Samo pač kultura je taka, da punce raje pogledamo enga sexy tipa z 6packom, kukr pa ..... bom napisala kaj drugega. :)
jernejd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jernejd » 08. Sep. 2007 10:05

fak, res se ne splača. No comment.
Uživite punce.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 08. Sep. 2007 10:07

jernejd napisal/-a:fak, res se ne splača. No comment.
Uživite punce.

Ej res ne vem, zaka si se sploh prjavu na forum, pa zaka sploh bereš... Kr neki...zlo profesionalno :roll:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov