Jernej Dermota
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
vidla na EMI oz. slisala prvic zanj. Komad se mi niti ni zdel tak slab, ampak te slike (@AngelG) so pa naravnost ugabne Pa upam, da ni spet štajerc (ze itak mamo same izvensrijske samooklicane pevce)
PS: In Jernej, lepo je, da bereš naš forum Lepotni in stilski nasveti so v drugi rubriki (to je le prijazen nasvet, da ne bo pomote).
I love SISLEY& RW
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ne morm vrjet sama seb, da mi je bil ta tipčk lansko leto simpatičn
Ampak jst zdle dejansko gledam tk, k tistle smeško ( ). Faaak, prou ne more no. Mislm ok, sj kul, če je gej pa vse, sam tole je pa res tu mač.
No ja,č e ne druzga si je pa reklamo naredu ... na podobn način k Murko
Ampak jst zdle dejansko gledam tk, k tistle smeško ( ). Faaak, prou ne more no. Mislm ok, sj kul, če je gej pa vse, sam tole je pa res tu mač.
No ja,č e ne druzga si je pa reklamo naredu ... na podobn način k Murko
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
na njegovem blogu je komenetar na to temo:
kaj zdaj več kaj menimo o njem ne smemo napisat??
pa okej naj bo z pink make-upom namazan.....samo zlate vroče hlačke. mogoče še ni ugotovil da je moški.
citiram iz njegovega bloga:
Nekoč je bila in še vedno je, mala deželica pod Alpami. Je čudovito lepa in naseljena z veselimi in prijaznimi ljudmi. Vendar so ti ljudje imeli radi le sebi enake in tiste, ki se strogo držijo družbenih okvirov. Kdor je le malo odstopal, je bil skorajda križan. Ti ljudje v sebi skrivajo nemalo frustracij in neizživetih sanj in se skrivajo pod lažnimi slikami. Pod slikami oseb, ki bi jim bili radi podobni, vendar vejo, da to nikoli ne bodo. Ti ljudje so reveži na duši. Želim jim vse dobro in upam, da se bodo kdaj znebili svojih spon. Primere takih lahko vidite na:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=12965
Takšne bloge pa gledam zaradi tega, ker se ob takem pisanju neizmerno zabavam. Čeprav sem nekoliko zaskrbljen zaradi omejenosti teh ljudi.
hehehe, primerjate me z Damjanom Murkom. Hm, le v čem sem mu podoben? Glasba? Ne. Videz? Ne. Stil? Ne. Drugačen od ostalih? Ja. Vendar v popolnoma drugem smislu. No, poleg tega mi razni “poznavalci” glasbe pravijo, da gradim svojo kariero na svojem videzu. Hm. No, kakorkoli že. Tisti, ki me z njim primerjajo tudi kažejo, kako nimajo pojma o glasbi. ehehehe.
Če želite, vam svoje komade tudi pošljem. Lahko si jih pa dobite tudi na radiih.
BTW, hvala za slike:D
kaj zdaj več kaj menimo o njem ne smemo napisat??
pa okej naj bo z pink make-upom namazan.....samo zlate vroče hlačke. mogoče še ni ugotovil da je moški.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Em men je odbit..pač šokirou me je na emi..gej al pa ne..men je res čist useen kaj je..nism kej slišala da bi se velik o njem govorilo..drgač pa kukr vem je korošec.. neki dobrga
oki mau sm zajebala..to ni taprau tip..ne poznam pa nikol vidla, slišala..pa mislm da tut nč ne zamujam
oki mau sm zajebala..to ni taprau tip..ne poznam pa nikol vidla, slišala..pa mislm da tut nč ne zamujam
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 07. Sep. 2007 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
LOOOOOOOOOOOOL
Razumela bi, če bi bil to en trinajstletni paglovc, ampak da se gre model res poglabljat v vse te zadeve pri svojih odraslih letih, je pa sramota!Sej mene ne briga nič, kaj je on, kaj on ni, mapak u glavnem je obupen.Mislm, da je na slovenski sceni že preveč takih obupnežem in res ne rabmo še enga.Ampak, tale premaga še samega kralja groze Murkota
In ne gre se dragi Jernej, da te ljudje linčajo ker izstopaš, ampak gre se zato da si obupen!Sori, mapak kar je res je res
Razumela bi, če bi bil to en trinajstletni paglovc, ampak da se gre model res poglabljat v vse te zadeve pri svojih odraslih letih, je pa sramota!Sej mene ne briga nič, kaj je on, kaj on ni, mapak u glavnem je obupen.Mislm, da je na slovenski sceni že preveč takih obupnežem in res ne rabmo še enga.Ampak, tale premaga še samega kralja groze Murkota
In ne gre se dragi Jernej, da te ljudje linčajo ker izstopaš, ampak gre se zato da si obupen!Sori, mapak kar je res je res
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov