Jason Dohring & Veronica Mars
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
urszika napisal/-a:Joj vse si mi pokvarla k si povedala da sta spet skup!
Sorry , nism ti hotla pokvart veselja. Jst sm sam hotla pokomentirat ta del, vem pa, da je precej brez veze gledat neki, če že veš kaj se bo zgodil. Jst ponavad sploh ne odpiram takih tem, dokler nimam pogledanga zadnga dela . Zdj pa konc OT.
-
Spelc'k - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja jst sm tut Veronico prvič vidla na kanalu a pa se mi je zdela zanimiva.. in nism mogla verjet k sm lih slučajno 1. del vidla..
Pol pa seveda nism mogla čakat cel tedn na nove dele in zaj sem že pri 3 sezoni.. ampak glede na to da zdj do tm proti koncu aprila ne bo več novih delov sm si ene 3 pustila za mal kasnej hehe..
Jason aka Logan je hud tipčk ja.. še dobr da vedno v vsaki nanizanki dajo kkšnga hudga tipa da je mal bl popestreno k gledamo..
Pol pa seveda nism mogla čakat cel tedn na nove dele in zaj sem že pri 3 sezoni.. ampak glede na to da zdj do tm proti koncu aprila ne bo več novih delov sm si ene 3 pustila za mal kasnej hehe..
Jason aka Logan je hud tipčk ja.. še dobr da vedno v vsaki nanizanki dajo kkšnga hudga tipa da je mal bl popestreno k gledamo..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Uf, jaz tudi... Je bil že čas, da pride nazaj! Drugače pa močno upam, da bo prišlo še do kakih preobratov. Trenutno stanje mi ni najbolj všečno.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Seveda si zasluži nekoga... ampak ji ni treba iti s prvim, ki se ponudi... Se nekako strinjam z ||MuCkAa. Piz je že srčkan in oh in sploh, samo je Veronica premočna osebnost zanj. Poleg nje prov paše kak bad boy.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
No, pa je konec z nadaljevanko Mislim, kako so lahko naredili tako beden konec?? Ne morem verjeti. Ne samo, da Veronica in Logan nista skupaj!!!, ampak je celi series finalle bil ogaben Popolnoma sem razocarana
Upam pa, da se bodo glede na konec, se odlocili nadaljevati...
Upam pa, da se bodo glede na konec, se odlocili nadaljevati...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani