Jason Dohring & Veronica Mars
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
dory napisal/-a:tudi mene zanima kdo se je prikazal na vratih bi mi katera sporočila na ZS,hvala,sončka
mal na prejšnjo stran poglej, je napisano z belo..sam označi
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
Ja js pa še ne čist celo sezono, sm pršla do 9 dela..ker mi 10 pa še ene dva dela sploh ne najde na Muli
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
*Elle* mal kombiniraj z .torrent-i, pa boš skor zih vse našla. Js sem lih dons pogledala 15. del, in do sedaj sem našla še vse. Me je pa že strah ratal, da bom prehitro čez, če bom nadaljevala s takim tempom.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
js tok hitr gledam zdej drugo sezono, da bom pomojm do druzga tedna že vse pogledala. sam kaj bom pa pol? tud lost sm naprej loadala, pa gospodinje... kaj bom js drugo leto delala ko bo po na tvju... očitno nam nč tvja gledala sploh. joooj sam druga sezona mi je skor hujša od prve. veronica rocks
-
*Elle* - Kofetarica
Maychy napisal/-a:*Elle* mal kombiniraj z .torrent-i, pa boš skor zih vse našla. Js sem lih dons pogledala 15. del, in do sedaj sem našla še vse. Me je pa že strah ratal, da bom prehitro čez, če bom nadaljevala s takim tempom.
Ja sj to tud delam sam k kergakoli sm zlovdala z torrenti mi ne dela..js ne vem kaj je narobe...
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst mam od 201-211 dele, pa 213 sam 212 pa 214 mi pa sploh ne najde...a to se da kej pošilat prek neta da mi kera pošle?
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
*Elle* - Kofetarica
Kako maš od 201-211... (u glavnem js nimam delov: 5, 11, 19, 20, 21)...sam 5ga sm že spustila sm šla kr 6ga gledat nism mogla več zdržat.. upam da ni blo kj fajn zanimivga.. 10-i del mi pa že lih 3 dni lovda..
Js ne vem kako se da to pošilat..drgač bi tud js rabila ene teh delov k jih nimam
Js ne vem kako se da to pošilat..drgač bi tud js rabila ene teh delov k jih nimam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov