Jason Dohring & Veronica Mars
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
oh Veronica Mars rocks! komi čakam zadnji del, me prov zanima kaj se bo zgodil
drugač mi je pa tale "Logan" uredu, čeprav nič posebnga. mi je bolši "Duncan", sploh v tistem delu ki je bil včeraj, ko je mel mal brade (čeprov na slikah ne zgleda tok luškan k na tvju )
drugač mi je pa tale "Logan" uredu, čeprav nič posebnga. mi je bolši "Duncan", sploh v tistem delu ki je bil včeraj, ko je mel mal brade (čeprov na slikah ne zgleda tok luškan k na tvju )
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ja, Duncan ze izgleda bolj mosko pa tud vloga mi je bolj vsec. Logan mi deluje kot en fantek. BuhMogoce je tud videz kriv, ne vem. Ampak vceri, ko je Veronici tist reku, so mi sle kr kocine pokonc. MMmmm...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst tut ne zamudim nobenega dela Veronice Mars...ful mi je fajn nadaljevanka, skos se neki zapleta in odpleta...
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ancica napisal/-a:Pa kaj je tale Duncan? Njen brat al kako? Sem šele v nedeljo prvič gledala, ker mi gre ta Veronica na živce.
Zakaj potem sploh gledati, ce ti gre na zivce? Samounicevalska malo ali kako potem?
Na podlagi cesa ti gre na zivce?
Za fanice Jasona
http://www.upn.com/upn_video/insider/vi ... hap=15005#
najprej je ena reklama..
Ze konec druge sezone je v ZDA. dober konec
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js sem tut mogla potegnit zadni del z neta, ker me je totalno zapsihiral v nedeljo, ko sem vidla da bo že konec. Potem pa je valda sledil še prvi del druge sezone... In smo spet "zasvojeni"
V glavnem, sploh ne vem, kdaj mi je ta nadaljevanka zlezla pod kožo, ampak mi je. Kar se pa obeh tipov tiče mi je Logan boljši. Bolj tak mucek je. Duncan pa izgleda kot copata, pol ti pa naenkrat izbruhne... Kr neki. Skratka... Še bo zanimivo.
V glavnem, sploh ne vem, kdaj mi je ta nadaljevanka zlezla pod kožo, ampak mi je. Kar se pa obeh tipov tiče mi je Logan boljši. Bolj tak mucek je. Duncan pa izgleda kot copata, pol ti pa naenkrat izbruhne... Kr neki. Skratka... Še bo zanimivo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Tyra napisal/-a:Za fanice Jasona
http://www.upn.com/upn_video/insider/vi ... hap=15005#
najprej je ena reklama..
Men pa ne dela..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst predlagam, da vsebino nadaljevanke pišemo tko kt jst kle spodi, pod tmno rdečo barvo--------------torej tmno rdeče barve ne gledat uni k nočte vedt kva se dogaja
ja onadva sta brt pa sestra, pa ona se je prvič dala dol z svojim bratom men bi blo jakooo bed
ja onadva sta brt pa sestra, pa ona se je prvič dala dol z svojim bratom men bi blo jakooo bed
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
comment:
Js tud mislm da nista brat pa sestra in mislm da bosta to zvedla bolj proti koncu 2 sezone..sem pa tud neki prebrala na netu da baje Teddy Dunn ne bo več igral v 3 sezoni k jo baje ta let snemajo..
Js tud mislm da nista brat pa sestra in mislm da bosta to zvedla bolj proti koncu 2 sezone..sem pa tud neki prebrala na netu da baje Teddy Dunn ne bo več igral v 3 sezoni k jo baje ta let snemajo..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov