Jason Dohring & Veronica Mars
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
a mi lhk prek zsja pošleš?urszika napisal/-a:sunnydayka napisal/-a:geena ....mal pozn sm vidal to temo.,...sam JAA...on je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lep.......pa tok je mlad pa že poročen..
a lhk kera kj poroča kaj se dogayja zdei u tanovih serijah?
jaz lahko povem, sam ne vem če bi kateri pol pokvarla (čeprov kokr poznamo a kanal, je bolj malo šans, da bodo še kako sezono odkupili, glede na to, da prvo že kar ponavljajo)
povem lahko to, da si sprot loadam tretjo sezono (kaj je blo v drugi sm že skor pozabla ) in da je ena skrivnost, ki se je vlekla skozi 9 delov, rešena. sledi še druga...
majo pa premor v predvajanju novih delov trenutno, in sm jezna. bemu te američane
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Vsi govorite o novih delih. Kaj ste si že 2. in 3. sezono dol potegnali? Jst sem vesela, da so zdej ponavljal serijo. Prej je bla ob ponedeljkih zvečer in do 22h se res ne spravim pred tv, so druge stvari v planu, tak, da ni blo časa, da bi takrat gledala Veronico Mars. Pa zdi se mi, da ko na kanalu a ponavljajo neko serijo, potem lahko v roku pol leta pričakuješ naslednjo sezono. Upam, da se ne motim.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja zdj je že 3. sezona na netu sicer smo šele pr 9. delu, ampak še mal pa bo že 10. vn pršu... hehe
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
Jst sm glih pogledala 10. del in zdj že komi čakam naslednjega . Po en stran sm ful vesela, da sta Veronica pa Logan spet skupej, ampak ta Piz mi je pa tud ful simpatičn in mi je boščka kr težko gledat, k je tko očitn, da mu je Veronica ful všeč.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
~Tia~ napisal/-a:Jst sm glih pogledala 10. del in zdj že komi čakam naslednjega . Po en stran sm ful vesela, da sta Veronica pa Logan spet skupej, ampak ta Piz mi je pa tud ful simpatičn in mi je boščka kr težko gledat, k je tko očitn, da mu je Veronica ful všeč.
Joj vse si mi pokvarla k si povedala da sta spet skup!
JOKE, sej prov da sta Kdo pa bo če ne onadva, komi čakam da jutr pogledam (bemu mulo počasno )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov