Jared Leto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni pa nikoli ni bil všeč, pa še grde roke ima.
-
trisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
videospot za pesem from yesterday je hud d dol padš, pa jared tut
sam a ste vedle d je tip star že 36 let , no jst nism, men zgleda str ene 28 maksimalno. tko d me je kr mal šokiral
sam a ste vedle d je tip star že 36 let , no jst nism, men zgleda str ene 28 maksimalno. tko d me je kr mal šokiral
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
ma men je tip kljub temu da že tok pomladi šteje še vedno ful dobr.
je pa res, da pred parimi leti sm v eni reviji vidla slikco njegovo in sm jo vn strgala, pa po šoli strašila z njo. mislm da je ta njegova lepota odšla stran tud zato ker sm "prerasla obdobje zvezd".
ampak je pa luštkan to ap še vedno priznam
je pa res, da pred parimi leti sm v eni reviji vidla slikco njegovo in sm jo vn strgala, pa po šoli strašila z njo. mislm da je ta njegova lepota odšla stran tud zato ker sm "prerasla obdobje zvezd".
ampak je pa luštkan to ap še vedno priznam
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
'tara' napisal/-a:hud tip , sam mi je mal žal za njega, da zdej dela tolk bedno muziko - on mi pa res ne zgleda kot nek emo. če bi že hotu met bend, bi mogubit to tak prvinski, sexy rokenrol ne pa kr ek emo šit.
Kar jst vem je to scremo rock..Lih neb rekla,da emo..Ne glede na to,men je njihova muzko super
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
tip je huuud sam mal presuh mi je.. drgač pa perfect face
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men je bil on ful všeč, k sm bla še najstnica, v uni nadaljevanki To trapasto življenje (al kva je že blo ), oz. This so called life...
Pol ga pa zadnč vidm na MTV-ju v enem spotu, čist drugačn, mi ni blo nč jasn...od kdaj je on pevc?!
Pol ga pa zadnč vidm na MTV-ju v enem spotu, čist drugačn, mi ni blo nč jasn...od kdaj je on pevc?!
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Jst sm tud šele letos spomladi vidla njihov spot Obstaja pa bend že kr neki let (leta 2002 je izšel njihov prvi album),sam zgleda,da so jim ble ZDA prva ciljna publika,saj se ne spomnim,da bi v Europi
mtv vrtel njihove spote tud lanska leta Sm pa v enem intervjuju zasledila, da so bile njegove sanje od zmerej se z mu ziko ukvarjat,da pa so ga,ko je v Hollywood prišel,takoj kot igralca zaposlili
Tud za moje pojme je mal presuh,sam njegov očke..Joj
mtv vrtel njihove spote tud lanska leta Sm pa v enem intervjuju zasledila, da so bile njegove sanje od zmerej se z mu ziko ukvarjat,da pa so ga,ko je v Hollywood prišel,takoj kot igralca zaposlili
Tud za moje pojme je mal presuh,sam njegov očke..Joj
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Anelise napisal/-a:bouhica napisal/-a:Je pa moja sestra zdej ratala cist nora na njegovo musko, tko da se v nasi hisi trenutno najbolj vrtijo njegovi komadi
Če pa je tko dobra muzika,no Jst swi ta zadn cd tud non stop vrtim
Jaz pa nobene pesmi še nisem slišala Je pa totalno dober tip!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov