Jan P.

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj meniš o Janu?

Dober izgled, pesmi mi niso všeč
35
9%
Dobre pesmi, izgled pa čist mimo
78
20%
Super izgled in pesmi
136
35%
Niso mi všeč niti njegove pesmi, niti njegov videz
142
36%
Skupaj glasov : 391

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Feb. 2008 21:44

blondygirl napisal/-a:uf to je pa zlo zanimivo napisano..no sama kaj takega se nisem dozivela zato tud ne vem zakaj je prislo do tega..bom mal pogledala kako je s tem pa ti sporocim!

Ali mi želiš povedati, da za sedenje v separejih ne rabiš v naprej rezervirati ali kaj?
Skratka naslednjič bom jaz tebe sabo vzel in če bo natakar ali kdorkoli se vame vtikal bom nate s prstom pokazal in rekel z mojim odvetnikom se zmeni meni pa prinesi eno hladno pijačo da v miru uživam v sončnem dnevu in dam možgane na off in čivavo na stražo :lach: Dami pa prinesi tisto kar pije in da ji slučajno ne bi dovolil plačati runde, ker v tem primeru boš življensko ogrožen,ccc :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 20. Feb. 2008 23:39

ryu10kyu napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:uf to je pa zlo zanimivo napisano..no sama kaj takega se nisem dozivela zato tud ne vem zakaj je prislo do tega..bom mal pogledala kako je s tem pa ti sporocim!

Ali mi želiš povedati, da za sedenje v separejih ne rabiš v naprej rezervirati ali kaj?
Skratka naslednjič bom jaz tebe sabo vzel in če bo natakar ali kdorkoli se vame vtikal bom nate s prstom pokazal in rekel z mojim odvetnikom se zmeni meni pa prinesi eno hladno pijačo da v miru uživam v sončnem dnevu in dam možgane na off in čivavo na stražo :lach: Dami pa prinesi tisto kar pije in da ji slučajno ne bi dovolil plačati runde, ker v tem primeru boš življensko ogrožen,ccc :rofl:

ja ravno to sem ti hotla povedat!
no zmenjeno-ko gres naslednjic dol-poleti mene z sabo vzames!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Feb. 2008 13:14

Tam v Portorožu so une blazine vedno umazane. Fuj fej
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 22. Feb. 2008 16:34

blondygirl napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

Z veseljem...komaj čakam da bo dovolj toplo :) Morda lahko organiziramo izlet na Slovensko obalo ...kao Cosmo party Ljubljana in okolica vs južna primorska :mukkies:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Feb. 2008 16:47

Sam lokacijo sprement :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 23. Feb. 2008 11:55

ryu10kyu napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

Z veseljem...komaj čakam da bo dovolj toplo :) Morda lahko organiziramo izlet na Slovensko obalo ...kao Cosmo party Ljubljana in okolica vs južna primorska :mukkies:

sploh nebi bilo slabo
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 03. Mar. 2008 17:37

nisem imela namena odpreti nekaj tednov stare teme se 1x ampak vseeno

zanima me-ce gre kera na zadnji koncert Jana Plestenjaka v Slovenj Gradec da se mogoce dobimo?

ce je se kera za-bi sla-ma prevoz pa ne karte naj se javi na zs..

bil/bla kera/ker v cetrtek v Playi?
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 03. Mar. 2008 18:51

ooo js ga obožujem kar se tiče izgleda. če bi se me sam dotakno bi mi kar prišlo :D
pesmi pa tako tako, kakor kera
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 03. Mar. 2008 21:45

sokolja napisal/-a:ooo js ga obožujem kar se tiče izgleda. če bi se me sam dotakno bi mi kar prišlo :D
pesmi pa tako tako, kakor kera

lepo,da mamo se eno :)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Mar. 2008 23:59

@ryu10kyu, samo si pa dober, da se spraviš odklepat verigo in jo umaknit. :lol: A ni nekako logično, da se tam ne more sedet, če je prostor podkrepljen z verigo?

Sicer pa ne vem kako lokal zgleda, tako da si tega tudi ne predstavljam ampak če se postavim v situacijo, vem da bi te tudi jaz čudno gledala kaj za vraga počneš, razen, če bi bil uslužbenec lokala.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 08. Mar. 2008 11:48

včeraj sem bla na njegovem koncertu tu v mariboru ko ga je mel! in je blo ful super! :) prvič sem ga v živo vidla, in morem rečt da ja, za pojest skoro! pa oni z očalami iz njegovega benda je tudi bil ja.... v glavnem vredn ogleda! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 08. Mar. 2008 18:23

Peony napisal/-a:@ryu10kyu, samo si pa dober, da se spraviš odklepat verigo in jo umaknit. :lol: A ni nekako logično, da se tam ne more sedet, če je prostor podkrepljen z verigo?

Sicer pa ne vem kako lokal zgleda, tako da si tega tudi ne predstavljam ampak če se postavim v situacijo, vem da bi te tudi jaz čudno gledala kaj za vraga počneš, razen, če bi bil uslužbenec lokala.

Ja vsi sedeži so bili zasedeni...in vsi separeji tudi razen tega...ali so bili pa bedni fraj...pogledal sem če piše na mizi reserved pa ni...in valjda je nelogično, da bom zdaj stal, če je separe fraj,ddddddd :karate:
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 10. Mar. 2008 14:51

študentka20 napisal/-a:včeraj sem bla na njegovem koncertu tu v mariboru ko ga je mel! in je blo ful super! :) prvič sem ga v živo vidla, in morem rečt da ja, za pojest skoro! pa oni z očalami iz njegovega benda je tudi bil ja.... v glavnem vredn ogleda! :D

hm a govoris o Rudiju?? back vokalist??

je bla kera v SG?
MOI,MOI bla tam :)
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a _sanja_* » 11. Mar. 2008 12:01

Eh, men pa jan ni nevemkaj. Pač ni moj tip, nevem. Moja prijatlca je čist nora nanj, kr jamra ko ga kdo omeni in z največjim navdušenjem mi pove za vsak koncert, sam nisem še nikol nikamor šla. Mi ni tolk dober, da bi šla na koncert. Nekatere njegove pesmi so mi všeč, ampak res samo nekatere.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 11. Mar. 2008 12:05

jaz sem bila tudi v samsari v petek...v prvi vrsti.. prosim lepo... :P
imel je noro dober koncert...res je naredil čago...je bil en poseben filing, ker je bilo vse v živo...in res me je navdušil...jaz sem ga sicer že prej videla...pa je res en tak dober tip...
ja študentka..oni z očali na klaviaturah...njami... :twisted: :D
v glavnem, imele smo se super...jaz sem dve uri tako plesala in pela, da še me zdaj vse boli... :lol:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov