Jan P.

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj meniš o Janu?

Dober izgled, pesmi mi niso všeč
35
9%
Dobre pesmi, izgled pa čist mimo
78
20%
Super izgled in pesmi
136
35%
Niso mi všeč niti njegove pesmi, niti njegov videz
142
36%
Skupaj glasov : 391

Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 04. Jan. 2008 13:59

*purple* napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:
*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse piše :) na uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo :D se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.

sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8

slab izgovor :D sej blondygirl, čist normalno razumem, da se lahko pripelje z drugega koncerta in da mal zamudi. :)

densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem

če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam :wink:

koncno ena,k ni taka :)
soncekbom
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a soncekbom » 04. Jan. 2008 14:31

...
Zadnjič spremenil soncekbom, dne 04. Jan. 2008 18:51, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 04. Jan. 2008 18:45

densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem

če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam :wink:[/quote]

koncno ena,k ni taka :)[/quote]

joj no, ja *purple* je pa edina k ni taka :D mi vse ostale ti pa zavidamo. Moja kolegica je hodila z Domnom (bratom) in jo je Jan stalno pecal, pa mi povej, če je to normalno. In ne hvali se tolk, da si z njim, ker če si z njim zato ker ti je všeč bi blo to tajno, če pa iščeš pozornost se pa samo hvali.

Sej res, kaj nisi ti spraševala, če je bil Jan s kero v kinu in na koncu si bla ti? Soooo patetic.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 04. Jan. 2008 20:05

Pa menda se naute še kle skregale, no?! Pa kaj če je od Jana punca? Jst bi se tut pohvalla s tem, sej konc koncev je zlo dober moški. Sicer lahko govorim samo s stališča zunanjega videza, pa tega kar pokaže na koncertih. In pri nobeni od teh dveh stvari nimam nobene pripombe čez njega. Tko da, dejmo bit vesele, da ma Jan eno našo soforumašico, ti byondi pa kar še kej povej, bolj bo pikantno, bolj bomo rade prebrale. :wink:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 04. Jan. 2008 22:17

Točno tko nutella :D

Jan je za moje pojme ful hud, sam drugac je pa ful zajeban, saj kukr sem js dojela, ko sem brala njegovo knjigo. Sam bi ga vseen mela. :love:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Jan. 2008 22:28

Mayflower* napisal/-a:

če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam :wink:

koncno ena,k ni taka :)[/quote]

joj no, ja *purple* je pa edina k ni taka :D mi vse ostale ti pa zavidamo. Moja kolegica je hodila z Domnom (bratom) in jo je Jan stalno pecal, pa mi povej, če je to normalno. In ne hvali se tolk, da si z njim, ker če si z njim zato ker ti je všeč bi blo to tajno, če pa iščeš pozornost se pa samo hvali.

Sej res, kaj nisi ti spraševala, če je bil Jan s kero v kinu in na koncu si bla ti? Soooo patetic.[/quote]

kaj pa če je njegova sestrična :D

men je drgač vseen, če sta poročena.. še enkrat povem da mi od slovenskih zvezd noben ni kul.. :?
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 05. Jan. 2008 13:04

nutella napisal/-a:Pa menda se naute še kle skregale, no?! Pa kaj če je od Jana punca? Jst bi se tut pohvalla s tem, sej konc koncev je zlo dober moški. Sicer lahko govorim samo s stališča zunanjega videza, pa tega kar pokaže na koncertih. In pri nobeni od teh dveh stvari nimam nobene pripombe čez njega. Tko da, dejmo bit vesele, da ma Jan eno našo soforumašico, ti byondi pa kar še kej povej, bolj bo pikantno, bolj bomo rade prebrale. :wink:

uf hvala nutella :)

ja sej se povsod sam še kregajo!

mogoce bom pa res še kej povedala,sam trenutno zdjle ni nc za povedat tazga..

razen to-kar mnoge ze tko veste.. do marca ma se 8 koncertov,pol se umika iz glasbene scene-bo posnel svoj album best of z 24 skladbami z simfoniki rtv slovenije.. in,da se sredi januarja odpre Playa
no to ni pikantno-je pa glih tko ok.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Jan. 2008 14:22

Ah, če bo lublanska Playa taka k portoroška, bo pa res :tot: ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Jan. 2008 19:11

Pomoje bo ljubljanska zaprta in bo čez celo leto
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 05. Jan. 2008 20:59

ljubljanska playa bo zaprtega tipa-nahaja se v btc cityju v spodnji etazi emporiuma...ne mors je zgresit-ker te ze napis opozarja-da je tam Playa
odprta bo pa cez celo leto.. tista v Portorozu se pa odpre ponovno za prvega maja
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Jan. 2008 21:27

Sej js nism misnla na to, da bi bla tut lublanska odprtga tipa, ampak bl na sam ambient lokala.

Men res ne potegne, stokrat sm šla že mem, pa me ni prjel, da bi se usedla in kej spila. Une zavese me asociirajo na sušenje rjuh na štriku in na sploh mam feeling, kda je use neki na hit skp sklanfan, bl tko po cigansk.

Mogoče bo tale kej bolša.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 05. Jan. 2008 21:35

ce sm te jst zdej zastopla-si govorila o portoroski ne?

ja bomo vidl kaksna bo :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 06. Jan. 2008 1:07

blondygirl napisal/-a:ce sm te jst zdej zastopla-si govorila o portoroski ne?

ja a je še ket kšna :D
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 07. Jan. 2008 16:14

densy napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:ce sm te jst zdej zastopla-si govorila o portoroski ne?

ja a je še ket kšna :D

hihi-kokr jst vem nope
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 14. Jan. 2008 18:45

16.2.2008
valentinov koncert jan plestenjak&band 21:00 h
v dvorani Police v Ajdovscini
predprodaja vstopnic: v baru DAMA (13EUR)
na dan koncerta 15eur

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov