Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mayflower* napisal/-a:Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze
komi čakam da vem vse o Janu Plestenjaku hitr se zagrebmo da zvemo kakšne gate bo meu
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse piše na uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.
sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8
-
blondygirl - Kofetarica
Mayflower* napisal/-a:Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze
haha-ta je pa dobra
-
blondygirl - Kofetarica
densy napisal/-a:jah k da je tko težko met zveze s kakšno slovensko "zvezdo". itak je slovenija tok mejhna da smo vsi v sorodu
ja to mas pa cist prov!
-
blondygirl - Kofetarica
Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!
halo? kam,bi pa prsli!!
ja sm ja-in koncerti so odlicni,da ga mal "pohvalm"
!
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
na koncertih pa res da use od sebe...blondygirl napisal/-a:Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!
halo? kam,bi pa prsli!!
!
-
blondygirl - Kofetarica
densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem.
lahk bi ble mal vesele,da kej zvejo ne
no sej od zdej naprej sem tiho!
drgac pa mate nov clanek o Janu na www.24ur.com
-
blondygirl - Kofetarica
sunnydayka napisal/-a:na koncertih pa res da use od sebe...blondygirl napisal/-a:Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
halo? kam,bi pa prsli!!
!
v kermu smislu je blo to zdej mislen?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
blondygirl napisal/-a:*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse piše na uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.
sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8
slab izgovor sej blondygirl, čist normalno razumem, da se lahko pripelje z drugega koncerta in da mal zamudi.
densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem
če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]