Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Tale komad od Pekla do raja sm ene parkrat na radiu slišala, pa mi je kr ok.... drgač pa za pogledat pa ni moj tip
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
On je pa tak mamin sinko ! Men je čis antipatičen, poslušam ga ne, po videzu mi pa tut ni glih všeč
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
cartika napisal/-a:gre kera na koncert njegov v Diano (ms)?
JAaaaa, i can't wait!!!! A ti tudi gres??
bunnyka napisal/-a:Nop, poznam pa par oseb, ki bodo ziher sle
Hehehe ja ja, vemo komu je to bilo namenjeno :D:D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
who the f... je pa maja? a ksna njegova zdj po novem al kaj?
drage moje, jst vam iz prve roke povem.. sm mela cast delat z njim pr enem projektu in to pa je neki neverjetnga... clovk ne ve a bi se zjoku al smeju! to so se take storije dogajale... jst sm rekla, tipicen zvezdnik estradnik z videzom pa z zmanjsano kapaciteto mozganov... res.. ne more clovk verjet kasne je zganol.. no d ne recem, d glasu nima pa nc. se jst bols zapojem.
drage moje, jst vam iz prve roke povem.. sm mela cast delat z njim pr enem projektu in to pa je neki neverjetnga... clovk ne ve a bi se zjoku al smeju! to so se take storije dogajale... jst sm rekla, tipicen zvezdnik estradnik z videzom pa z zmanjsano kapaciteto mozganov... res.. ne more clovk verjet kasne je zganol.. no d ne recem, d glasu nima pa nc. se jst bols zapojem.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
oh ta janči...meni ni nič extra, nimam mnenja o njem...
enkrat je v enem intervjuju povedal da si želi tako punco, ko bo vedno zrihtana, tud doma-da bi on rad da ni v trenerki ampak da je vse tiptop kaki optimist pol si naj raje barbiko kupi
enkrat je v enem intervjuju povedal da si želi tako punco, ko bo vedno zrihtana, tud doma-da bi on rad da ni v trenerki ampak da je vse tiptop kaki optimist pol si naj raje barbiko kupi
as if.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
sem bla v diani na njegovem koncertu. dol padeš kak je dober. samo tam je tak nevzdržno od vročine in od onih posesivnih žensk da sem odišla po uro in pol domov. je bila katera? ste bile do konca? kak dolgo je imel koncert? je bilo možno z njim govoriti?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
cartika napisal/-a:sem bla v diani na njegovem koncertu. dol padeš kak je dober. samo tam je tak nevzdržno od vročine in od onih posesivnih žensk da sem odišla po uro in pol domov. je bila katera? ste bile do konca? kak dolgo je imel koncert? je bilo možno z njim govoriti?
Mi smo bile tudi taaam in to celo cisto naprej.. ni sans da bi bile zadaj Igral je nekje 2 uri skup na koncu je pozel taksen aplavz, da je igral se.. Mi je pa zal, da smo sle okrog 4, ker sem na slikicah vidla, da so se nekateri cisto na koncu slikali z njim..
Ampak fant je res raztural.. Cestitke.
And I''ll take you for who you are
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov