Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
blondygirl napisal/-a:urszika napisal/-a:Men so pa dans karte z neba padle za v Domžale hehe upam da bo kul
no kako ti je blo?
Kar uredu, ni blo lih za umret dobro, mogoče zato ker mi ni on lih neki tok dbest. Pač uredu izvajalec.
Sej če ne bi kart dobila ne bi šla, me je nagovarjala kolegica ampak ne dam 19€.
Koncert je bil sicer čist kul, bend je čist hud in res dobr igrajo, sam nism dobila unga filinga da bi mi šle kocine pokonc..
Drugač pa Jan čist ok, energičen, najbl mi je pa zažgal ko je na konc pel Iz pekla do raja, sam to sm čakala
backvokalistka ki poje Larin del Sobe 102 ma pa grozn glas
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
J.Lo napisal/-a:^^ Hvala za info :bussi:
No, bomo vidli zdaj, kdo bo v petek prej v Mb, Jan iz Ljubljane ali jaz iz Milana.
you're welcome :bussi:
no me pa res zanima kdo bo prej
-
blondygirl - Kofetarica
urszika napisal/-a:blondygirl napisal/-a:urszika napisal/-a:Men so pa dans karte z neba padle za v Domžale hehe upam da bo kul
no kako ti je blo?
Drugač pa Jan čist ok, energičen, najbl mi je pa zažgal ko je na konc pel Iz pekla do raja, sam to sm čakala
backvokalistka ki poje Larin del Sobe 102 ma pa grozn glas
ja Tadeja zlo grozn zapoje Larin del-prov morm mu rect,da mene za ta komad notr da
-
blondygirl - Kofetarica
kamis napisal/-a:Joj na brucu je biu prejšn tork.Pa mi je kr mau žal da sm ga zamudila,pač mau preveč alkohola sm mela u riti pa še miljon tipov okol sebe.Pa sm pol sam pol komada tvoj song slišala.
zlo ti je lahko zal!
ker je blo ful fajn!!!
-
blondygirl - Kofetarica
1.tisti k greste v MB-dons se mogoce vidmo
2.tiste k greste v Kranj-se vidmo
3.tiste k greste v Celje hm kaj pa vem-mogoce pridm
drgac pa se vidmo za nov let v LJ
2.tiste k greste v Kranj-se vidmo
3.tiste k greste v Celje hm kaj pa vem-mogoce pridm
drgac pa se vidmo za nov let v LJ
-
blondygirl - Kofetarica
J.Lo napisal/-a:Samo je pa blo fajn v Mariboru, čeprav so ble ženske ful nasilne Zgledlo je glih tak, ko da jih bo najmajn polovico oženil tam, kak so se silile heheheh.
Aja, blondygirl, jaz sem bila prva
no pol ti more dat naslednjic za pir
ja sej tko je ponavad to!
- Gost
Pozdravljeni
Ima mogoče katera spravljen spot od Jana (Za božič bom sam)? Na spletni strani sicer je, ampak ga ne morem, oz. ne znam spravit na računalnik. Mi ga lahko katera pošlje prosim.... Email: lota.majcen@gmail.com.
Hvala. Lep dan vsem.
M.
Ima mogoče katera spravljen spot od Jana (Za božič bom sam)? Na spletni strani sicer je, ampak ga ne morem, oz. ne znam spravit na računalnik. Mi ga lahko katera pošlje prosim.... Email: lota.majcen@gmail.com.
Hvala. Lep dan vsem.
M.
-
blondygirl - Kofetarica
MatejaO napisal/-a:Pozdravljeni
Hvala. Lep dan vsem.
M.
nc ne obljubim ampak bom poskusla neki nardit-ce mi bo uspel
-
blondygirl - Kofetarica
je bla kera na ksnmu koncertu ta vikend?
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov