Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
ŽuŽa napisal/-a:U nedelo sm ga vidla pred nekim lokalom u Portorožu Čist zajeban,u beli srajčki...latino lover hehe
Jst sm ga vidla v petek v njegovem lokalu v Portorožu tudi v neki beli srajčki ves krasen je neki razlagu. Sam sem pa misnla, da je ta njegov lokal neki baš pomembnega, je pa na robu Portoroža vse skup 5 miz kr neki.
Ta nov Soba 102 je pa čist sekači
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hihi, ja, ni tale njegova Playa boh ve kej Men se zdi tko mal šlampast narjena ...
Mi pa še noben negou komad ni biu ušeč, tale tazadn mi je pa po čudežu kr sprejemliu
Mi pa še noben negou komad ni biu ušeč, tale tazadn mi je pa po čudežu kr sprejemliu
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
urshieexstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2007
uhh tale tipson je moi mamici full učeš ... men pa ne glih-očkice ma sam take lepe plave barve
obrve pa oioiiii
obrve pa oioiiii
Read the lines in the mirror through the lipstick trace: "Por Siempre." </3 ... by:AFI
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ko se je enkrat pripeljal v naše rovte se je oklkrog njegovega avta nabrala nepregledna množica, ki je opazovala to čudo, potem so ap vsi govorili, kako slab avto ina, ker so bili vsi zeleni od zavisti. Jah tako je, če živiš v malem kraju
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men je ql..tko in tko..pa ma kr dobre komade zadne čase..grejo kr u uho pa to..itaq je to neka ne ne vem kako zahtevna muska...sam je ql za sprostitev al pa tko kam..
sam kako musko je delou on pr svojih 20-ih letih..katastrofa od katastrofe
sam kako musko je delou on pr svojih 20-ih letih..katastrofa od katastrofe
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
tud men je soba 102 zakon komad
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov