Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
v živo je kr dober no... men pa se zdi tak luškan tip, ki ima celo nekaj v glavi , sm gledla par intervjujev in se mi zdi zlo inteligentna oseba. zna dosti povedat in se mi zdi tud smiselno kaj pove. nekaj njegovih pesmi se mi zdi kr vredu in si jih sama še včasih prepevam
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Angel girl napisal/-a:A je katera brala njegovo knjigo?
Absolutno. Bla sm na koncertu v Križankah in takrat smo jo zastonj dobili. Men je bla zelo zanimiva, tud smešna, je pa res da sm potočila par solzic pri poglavju "Pogrešal te bom" , kjer je pisal o očetovi smrti ter pri poglavju "Bilo je zadnjič", kjer govori o zadnjem popoldnevu z očetom in kako sta se tiho poslovila.. Res lepo, pa čis nč osladno napisan. Gre katera na koncert v CD 6. marca?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Jan izgleda zelo dobro in karakterno je dober dečko.Je res,da je na mamo zelo navezan,vendar je ta odnos zelo spoštljiv.
Je pa lep,da trga.Jan je pobral vso lepoto...ker jo Domen nima.. (sorry).
Aja,Jan pa ni gej... ...daleč od tega...
Je pa lep,da trga.Jan je pobral vso lepoto...ker jo Domen nima.. (sorry).
Aja,Jan pa ni gej... ...daleč od tega...
...itak mi vse diši po tebi...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma ta latino lover stajl ni glih zame osebno...drugace pa ni nek grdavs, se posebej zdej ne ko si je malo spedenau une obrvi.....pesmi so pa itak kr ene balade za na verando, ko jes kalamare v savudriji poleti.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Poison Girl napisal/-a:jemina, sm pričakovala boljši okus
Tudi jaz
Meni kar ne gre v glavo, kako je lahko koncert razprodan . Niti en komad mi ni tok poslušljiv da bi ga lahko večkrat poslušala. Jak. Pa niti približek lepemu moškemu ni. Tisti kodri jao jao zgleda kot da bi se polil z oljem po čupci, pa na prste navil kodre
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
jemina napisal/-a:^^veš Dominika je ena čiz okupirala, pa morem zj na Jana navalit
pšššt
da ne bom preveč OT. men še zmeraj ni nek fenomen, še manj pa latino lover. kvečjemu mamim sinko
- soncekbom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
pa bi vam jan bil tudi všeč če ne bi bil tako potenciran po medijih,če ne bi bil glasbenik ampak ne vem navaden delavec ki ga srečaš na cesti, v lokalu? Verjetno ne,ker v njem vidite to kar iz njega delajo mediji kao neko zvezdništvo,denar....no kako se sliši ..ej jaz sem pa z janom ...s kom...ja s pevcem,vau a ne ali pa jaz sem z janom ..katerim...ja srečala sem ga v lokalu,ma ja pa kaj....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov