Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
soncekbom napisal/-a:v lady piše da ga šmira s nikolino pišek,kao da je ona končala dolgotrajno vezo na hrvaških 24 ur pa da ima novega fanta a ne plestenjaka enega srba
http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=336417
čeprav mi je simpa malce pretirava sedaj je v vsaki tračerski reviji,ukradli pesem,ma ja,hodil bi z naj bejbo hrvaška,pa res verjamem,no,ni on ne vem kakšen ulov,za kakšno slo malado punco že ne pa za njo
jan to odločno zanika in jz mu verjamem
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- soncekbom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
ti mu verjameš,kakorkoli,sam je dajal izjave ki jih sedaj zanika,menim,da si dela ful reklamo pred svojo 15 letnico,najprej nastopa v vseh tračarskih revijah,pri Mariu.... kar nekaj naklada...in seveda zna dobro delati z mediji,saj je on sam s pomočjo medijev ustvaril o sebi mnenje da je najlepši in najbolj zaželen,kar pa sorry jan,ni res,saj za veliko večino.Mediji lahko iz vsakega naredijo zvezdo če se jim le dobro plača .Roko na srce je veliko lepših moških kot on samo da se ne pojavljajo v tračih .
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
K sm zanč gledala Maria sem razmišlala kok je on sploh star in sploh ne vem kok bi mu dala. Tm neki čez 30?
-
Aha zdej pa vemo kok je star Boštjan Grabnar - k da je važno haha, ampak baje sta bla z Janom sošolca.
-
Ja dobr špila klavir
Drugač pa če ste gledale Maria, k je Jan narisu unga viteza. Jst sm misnla da bo to ful umetniško, je pa res tko neki na izi narisu, kar mislm da bi lahk skor vsak človek kej tazga naredu. Ampak ok, mu oprostimo ker je talentiran v glasbenih vodah Pa uno majčko ma zihr iz Kayan shop-a k majo zdj kr vsi znani iz tm cunje
Drugač pa če ste gledale Maria, k je Jan narisu unga viteza. Jst sm misnla da bo to ful umetniško, je pa res tko neki na izi narisu, kar mislm da bi lahk skor vsak človek kej tazga naredu. Ampak ok, mu oprostimo ker je talentiran v glasbenih vodah Pa uno majčko ma zihr iz Kayan shop-a k majo zdj kr vsi znani iz tm cunje
-
Ja ma en tak stil priti mač vedno isti. Pa tisti lasje, prstani.
A je katera brala njegovo knjigo?
A je katera brala njegovo knjigo?
-
Haha si se kr stopila ja ja. Ja sj pomoje je on tko vredu fant. Men sicer deluje tko mal skrivnostno pa tko, ampak drugač pa čist ok.
Pa una zgodbica s Sepetom je bla čist huda
Pa una zgodbica s Sepetom je bla čist huda
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Jaaa.. men je tud zarad tega še bolj všeč, ker ne pove vsega, ker ima svojo zasebnost, kamor ne spusti nikogar...
Čeprav baje v njegovi biografiji piše tudi marsikatera takšna stvar, ki ti da mislit in zarad katere ga začneš mal drugače jemat...
Bom poročala, če je res, ko preberem...
Čeprav baje v njegovi biografiji piše tudi marsikatera takšna stvar, ki ti da mislit in zarad katere ga začneš mal drugače jemat...
Bom poročala, če je res, ko preberem...
My dreams are my reality...
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Njegov ta nov komad je čist
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Angel girl napisal/-a:K sm zanč gledala Maria sem razmišlala kok je on sploh star in sploh ne vem kok bi mu dala. Tm neki čez 30?
Rojen je leta 72 ali 73. Če misliš Jana. Mario je pa malo starejši, mislim, da je 69 letnik.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov