Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
Bejbe moje, jaz sem se z njim že enkrat zapričala in mi je bilo jasno, zakaj so vse tok nore nanj. Naredi vtis ker je preprost, prav nič važen in prijazen fant. Ajd, meni ni nevemkako potegnu, ker pač ni moj tip.
Jaz mislim, da nekako ni nasel prave po Kajfež-ovi... same neke starejše bejbe je potem imel (tisto italijansko pevko, pa še vsaj za dve vem, ki sta stari cez 40 let in sicer taki dobro ohranjeni opasni bogati bejbi ))
No ja, se bo fant že našel.
Jaz mislim, da nekako ni nasel prave po Kajfež-ovi... same neke starejše bejbe je potem imel (tisto italijansko pevko, pa še vsaj za dve vem, ki sta stari cez 40 let in sicer taki dobro ohranjeni opasni bogati bejbi ))
No ja, se bo fant že našel.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Če je kera brala njegovo knjigo, ve, da je bla njegova velka ljubezen lih Ivana Spagna ( ta italijanka ), njo je mel res rad in k se je vse končal, je bil baje ful prizadet...
Z Martino sta bla tud kr zalublena, sam sta bla še ful mlada in tud njuna ljubezen je bla temu primerna.
Z Martino sta bla tud kr zalublena, sam sta bla še ful mlada in tud njuna ljubezen je bla temu primerna.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
njegove knjige?? al ma knjigo??
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov