Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 672 prispevkov
• Stran 3 od 45
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45
Naslednja
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Meni ni ne lep in nima glasa. Vse pesmi poje v istem tonu in tako, da skoraj šepeta.
Poleg tega se ga še spomnem izpred nekaj let, ko je imel obrvi kot Freddy Miller, imel je v bistvu eno obrv.
Pa se nosi!!! Čisto zaljubljen je sam vase. Večkrat sem ga srečala in vam povem, da imam razloge zakaj to mislim, samo ne da se mi jih vse tu pisat.
Kaj bi on brez mame.....
Poleg tega se ga še spomnem izpred nekaj let, ko je imel obrvi kot Freddy Miller, imel je v bistvu eno obrv.

Pa se nosi!!! Čisto zaljubljen je sam vase. Večkrat sem ga srečala in vam povem, da imam razloge zakaj to mislim, samo ne da se mi jih vse tu pisat.
Kaj bi on brez mame.....
Don't worry, be happy!!!
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
men zgleda dobro...sexy...pa tist prstan mu paše
sam baje je tip čist mimo...en kolega ga pozna, pa pravi, da mu je sam važno da da bejba noge na razen
glasba....
nov komad od pekla do raja mi je všeč, drgač pa.. .neeee not my stile
sam baje je tip čist mimo...en kolega ga pozna, pa pravi, da mu je sam važno da da bejba noge na razen

glasba....

bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
men on ni ql...muska mi je spljoh bljak...nemaram pach tega osladnga latino nakladanja...use na isto sceno: jaz in ti, bla bla bla...sma nekam šla....
tud njegov izgled mi ni všeč...sam pach, enim pa zgleda je...
pač, tistim, ki jim je všeč naj ga pač poslušajo...ostali bomo pa ob njegovi omembi oz. slišanju njegovih pocukranih pesmi veselo preklaplal radijske in tv postaje...

tud njegov izgled mi ni všeč...sam pach, enim pa zgleda je...
pač, tistim, ki jim je všeč naj ga pač poslušajo...ostali bomo pa ob njegovi omembi oz. slišanju njegovih pocukranih pesmi veselo preklaplal radijske in tv postaje...

-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
men on ni niti mau lep niti dobre muzke nima(spet bi mogu kle stat smajli k bruha
)
sam ta tazadnja pesem je pa dobra(beri: iz pekla do raja)
ma dobra je dokler jo poslusas po radiu al pa na compterju.....s ne vidis kdo jo poje

sam ta tazadnja pesem je pa dobra(beri: iz pekla do raja)
ma dobra je dokler jo poslusas po radiu al pa na compterju.....s ne vidis kdo jo poje

can you keep up
baby boy
baby boy
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Dobro izgleda (sicer ni ravno moj tip fanta ) in večina deklet za njim vzdihuje predvsem, ker ima nek latino izgled oz. izgled, ki ni tako pogost pri naših Slovenskih fantih.
Sicer so mi šle njegove pesmi zelo na živce (predvsem tiste starejše) ker je v katerih izmed pesmi dobesedno stokal in jokal.
Morem pa reči, da se med novejšimi pesmimi najde kakšna, ki mi je všeč.V zadnjem času mi postaja zmeraj bolj všeč pesem Iz pekla do raja.
Sicer pa mi je Jan na trenutke prav antipatičen, ker se mi zdi, da se v medijih včasih obnaša vzvišeno in hladno.
In predvsem se mi zdi, da postaja že malce narcisioden (sicer ne morem obsojati brez dokaza) in je zelo prepričan v to kako on dobro izgleda.
Sicer so mi šle njegove pesmi zelo na živce (predvsem tiste starejše) ker je v katerih izmed pesmi dobesedno stokal in jokal.
Morem pa reči, da se med novejšimi pesmimi najde kakšna, ki mi je všeč.V zadnjem času mi postaja zmeraj bolj všeč pesem Iz pekla do raja.
Sicer pa mi je Jan na trenutke prav antipatičen, ker se mi zdi, da se v medijih včasih obnaša vzvišeno in hladno.
In predvsem se mi zdi, da postaja že malce narcisioden (sicer ne morem obsojati brez dokaza) in je zelo prepričan v to kako on dobro izgleda.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja, zares postaja narcis! 

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
men tud ni všeč, včasih je bil še bolj grozn s tistimi obrvmi jak, vsaj populu bi si lahk vmes
, no sj zdj si končno je

- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men gre pa tista k z njim poje Od pekla do raja tok na živce. Zdi se mi tooook fina, sploh nima nobene energije, na odru ma pa zmeri iste gibe. Upam, da se ji ne bo sprdnl met kakšne "kariere", zato ker njo bi pa moje že težje gledala ko kako Piko 

Prvi neprebran prispevek • 672 prispevkov
• Stran 3 od 45
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov