Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Glasovala za zadnjo možnost, ker modela absolutno ne prenesem. Že na videz mi je fujfujfuj (latino lover my ass), komadi so pa bedni za popiiiiip. Glih dons je bil en po radiu - ''res je huda bolezen, če je bolezen ljubezen, še na dež nisi jezen, ko udari ljubezen'' al neki effin' tazga (na repeat cel komad). Vsi na isti šit, za moje pojme je model totaln blefer - glih tolk ga spoštujem kot unga Murkota, loool.
Pa brez zamere, ker na tak primitiven način 'zlivam svoj gnev', ampak ta kreten mi je pokvaru dan s tistim svojim bednim komadom in ko sem vidla tole temo, se nisem mogla upret, da ne bi javno oznanla, kolk ga že od nekdaj ne prenaaaašam! Rajš Atomik Harmonik ipd. sranje poslušam kot pa njega. Ewww!
Pa brez zamere, ker na tak primitiven način 'zlivam svoj gnev', ampak ta kreten mi je pokvaru dan s tistim svojim bednim komadom in ko sem vidla tole temo, se nisem mogla upret, da ne bi javno oznanla, kolk ga že od nekdaj ne prenaaaašam! Rajš Atomik Harmonik ipd. sranje poslušam kot pa njega. Ewww!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
~NIA~ napisal/-a:prvič sploh slišm za negov lokal
pa še star je
Če jst prov vem, ima celo dva lokala, enga že kr dlje časa, drugega pa ne tako dolgo.
Star... ja, za eno 18-letnico morda, meni osebno pa deluje še celo malce preveč "fantovsko", hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov