Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mea - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2005
Sem prebrala njegovo avtobiografijo in se mi zdi, da vsem njegovim standardom bi težko katera ustrezala. Sicer nimam nič proti temu, da menja punce hitrejš kot gate, moti me to da se dela nekega strašnega romantika, ki išče nevem kakšno oh in sploh ljubezen, v resnici je pa en velik kurbirček, ki podere vse kar mim pride. Pa nekak dvomim da samo zato, da bi najdu pravo.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
I agree. Kakšne hude standarde pa ma? mislm kr neki, že na dalč se mu vid da ni glih največja brihta pa še ko en povodni mož je po videzu. pa tolk bab je očitno že mel da se mi zdi že mal biološko nevarn tip. pol hoče pa eno k bo pametna, prjazna, privlačna,lepa,s katero se bo lahko vse pogovsarjal,mu bo nosla zajtrk u postlo...Pa dej no, get real, nej se pogleda u špegu!
Jah prot njegovm komadom pa tud jst nimam nič proti
Jah prot njegovm komadom pa tud jst nimam nič proti
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem ga prejšnji teden 2x vidla.
Zgleda, da je vsak dan tam med 5.30 in 7h nekje v lokalu La Petit pri Križankah.
Zanimivo je blo, da se je vsak dan usedu v avto... Kjer si je očitno preobleku hlače in majico, pol se je pa odpeljal. Ah, frajer na 3. Sej ne rečem, da ni lušen, sam jaz takih tipov ne maram.
Zgleda, da je vsak dan tam med 5.30 in 7h nekje v lokalu La Petit pri Križankah.
Zanimivo je blo, da se je vsak dan usedu v avto... Kjer si je očitno preobleku hlače in majico, pol se je pa odpeljal. Ah, frajer na 3. Sej ne rečem, da ni lušen, sam jaz takih tipov ne maram.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Freaked napisal/-a:jp,čist resno ...kaj a si ga hotla sam zase ?
ne ne..sam zase.. js sem se začudla, da Eva nima več svojga tipa... to je blo moje začudenje...
za Jana pa sem se že dolg nazaj nehala obremenjevat- kolk je od kere.. ker od nobene ni, pa vse bi mel...
My dreams are my reality...
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Men je tko za pogledat kr ok pač latino lover style bol k njegov videz so mi pa všeč njegove pesmi k so mi res super. Brala pa vidla sm že par intervjujev z njim pa se mi zdi tut tko fajn karakter. Se mi zdi da ma dokaj razpucane življenjske stvari. Pa še luštkanga kužka ma
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov