Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiry - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
Meni nekak ni všeč ne njegova glasba in ne on sam. Ne zgleda slabo, je pa narcisek (beri velik minus)! Nekajkrat sem ga že srečala in vsaj meni se je zdel aroganten in vase zagledan. Drugače ga pa ne poznam tako da...ne morem drugače sodit.
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
POl mora bit pa vsaj biseks če je mel veze tud z ženskami??? se mi zdi...
in ja purple tud men je on prevelik in prekosmat, hehe... pesmi so mi pa všeč, čeprav te barke nisem niti enkrat poslušala cele, ker mi je preveč žalostna ...hmmm
in ja purple tud men je on prevelik in prekosmat, hehe... pesmi so mi pa všeč, čeprav te barke nisem niti enkrat poslušala cele, ker mi je preveč žalostna ...hmmm
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Freaked napisal/-a:Sej vem da ma velik žensk pa to, ampak a ni čudn da pri tolkih kandidatkah ni nobene k bi mu bila všeč. Pa to da je gey ni moja pogruntavščina!
razmišlej malo v njegovi smeri....zlo teško je dobit žensko ki bi bla z njim zato ker bi ga mel arada in ga nebi vidla kot waaw jst sm pa z janom plestenjakom in nebi vidla njegovga denarja.......pol se pa sprašujete zakaj je sam...ker ni nobene pametne.je pa dal že vekiko dobrih in znanih manekenk čez-videla na lastne oči........
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ja sej če se s samimi manekenkami in supermodeli parčka pol itaq da so sam zarad tega z njim! Kšne navadne in dobre deklice pa sploh ne pogleda! Pa sploh s kakšnimi se druži, sami frajerji, ti pa itaq sam manekenke in missice iščejo, ki so čist pleh.
Ja ne vem kaj al je bi al homo whateva, vem pa za zihr da je!
Ja ne vem kaj al je bi al homo whateva, vem pa za zihr da je!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
shiry napisal/-a:meni se je zdel aroganten in vase zagledan
Ja to je res! On je ful aroganten, poln samega sebe in ma nasploh odbijajoč odnos do oboževalcev.
Moja frendica je čist čist čist nora na njega in sva ga enkrat srečale v centru in je ona šla do njega in ga vprašala če se lahko z njim slika.... on pa je bil čist neprijazen, na pol mrtev ... sam zraven se je postavu, še nasmehnu se ni nč! Kr neki Še objel jo ni, ko sta se slikala, kot to počnejo drugi glasbeniki do svojih fanov.
Previsoko leta in slava mu je čist stopila v glavo. Naj se najprej postavi na realna tla, pol bo pa tud najdu eno normalno in spodobno dekle.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Freaked napisal/-a:Sej vem da ma velik žensk pa to, ampak a ni čudn da pri tolkih kandidatkah ni nobene k bi mu bila všeč.
In zakaj bi si *moral* neko najti? Kaj ce mu enostavno tak pase?
Frenkie napisal/-a:On je ful aroganten, poln samega sebe in ma nasploh odbijajoč odnos do oboževalcev.
Ce je imela tvoja tako nesreco, da ga je ujela na slab dan, ne mores nic. To pa ne pomeni da je taksen in taksen... A ti si pa vedno nasmejana?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ja ne vem če mu ne paše met, če povsod čivka da bi rd eno fajno punco. In zato ker tudi une k so res super njemu ne sedejo se je najbrž da začeu sprašvat če ni z njim kej narobe, in tako najbrž da ugotovil da je homo. Pač. Shit happens.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov