Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm ga lih dons vidla k sm bla na kavici... pa res nevem zakaj hudiča, ampak mi je blo nekej prov hudo sexi na njemu v živo mi ful bl hud zgleda...
Joooj sj tega me je pa kr mal sram, če se spomnem sam ene 3 leta nazaj smo bli enkat pr frendici v Piranu pa je mel on tm koncert pa sva ble z eno frendico mal pod gasom, sva šle pa kr do njega mal
Joooj sj tega me je pa kr mal sram, če se spomnem sam ene 3 leta nazaj smo bli enkat pr frendici v Piranu pa je mel on tm koncert pa sva ble z eno frendico mal pod gasom, sva šle pa kr do njega mal
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm ga lih dons vidla k sm bla na kavici... pa res nevem zakaj hudiča, ampak mi je blo nekej prov hudo sexi na njemu v živo mi ful bl hud zgleda...
Joooj sj tega me je pa kr mal sram, če se spomnem sam ene 3 leta nazaj smo bli enkat pr frendici v Piranu pa je mel on tm koncert pa sva ble z eno frendico mal pod gasom, sva šle pa kr do njega mal mu "težit"
Joooj sj tega me je pa kr mal sram, če se spomnem sam ene 3 leta nazaj smo bli enkat pr frendici v Piranu pa je mel on tm koncert pa sva ble z eno frendico mal pod gasom, sva šle pa kr do njega mal mu "težit"
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
Kakšen je Janček v živo Pravijo da full visok.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Men pa on nima dobrih komadov... Edin ql mi je Od pekla do raja. Pa tud njegov izgled mi ni po okusu.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
Koliko je karta za Plestenjakov koncert pri Mešiču v Murski Soboti? Gre katera?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Andrejčika napisal/-a:Men pa ni vsec! Ne vem zakaj ampak mi pac ni!
aha. Hvala enako.
Sem ga vidla, ko se je sprehaju po portorožu, pa sm se skor začela režat, ko še šel mim
Sam sm se nekak zadržala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah ta njegov komad Barka iz perja - jah saj je lep ampak kaj ko je na radiju na vsake petnajst minut no. TOOO MUCH!!!
Prov zlajnana je že.
Prov zlajnana je že.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni je njegova pesem Barka iz perja ful lepa in ima nek pomen, pa tudi videospot je noro dober-lep...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
ciber_girl napisal/-a:Meni je njegova pesem Barka iz perja ful lepa in ima nek pomen, pa tudi videospot je noro dober-lep...
Men je tud tale pesem ful lepa...Nasploh so mi zadnje njegove pesmi ful všeč...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
_Le`Ona_ napisal/-a:ciber_girl napisal/-a:Meni je njegova pesem Barka iz perja ful lepa in ima nek pomen, pa tudi videospot je noro dober-lep...
Men je tud tale pesem ful lepa...Nasploh so mi zadnje njegove pesmi ful všeč...
ja sej je lepa ampak dons sem jo najmanj 6x že slišala. Tko da ....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov