Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lepoticka - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2004
- Kraj: primorska
mmm Janči...
kt da bi js dala temo vn
karakterno je za en k*rc... živim na Obali pač pa ga mal bl poznam pa dostkrat ga vidim...
ampak ej... je dobrrrr... če odštejemo kakšne karakterne lastnosti...
muska pa... no ja... včasih boljša včasih slabša...
definitvno boljša tista tastara...
kt da bi js dala temo vn
karakterno je za en k*rc... živim na Obali pač pa ga mal bl poznam pa dostkrat ga vidim...
ampak ej... je dobrrrr... če odštejemo kakšne karakterne lastnosti...
muska pa... no ja... včasih boljša včasih slabša...
definitvno boljša tista tastara...
-
lepotička - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
plestenjak meni osebno vizualno ne potegne, nekatere pesmi so mi pa všeč.
Nasploh mi videz latino boy-a ne sede, pa tudi dolgi bleščeče-mastni lasje na tipu mi niso kul.
Aja pa za tiste ki jih zanima s čim si maže lase, je v enem intervjuju reku, da se maže z naravnim kokosovim oljem, ki mu ga je priporočila še bivša Martina Kajfež
Nasploh mi videz latino boy-a ne sede, pa tudi dolgi bleščeče-mastni lasje na tipu mi niso kul.
Aja pa za tiste ki jih zanima s čim si maže lase, je v enem intervjuju reku, da se maže z naravnim kokosovim oljem, ki mu ga je priporočila še bivša Martina Kajfež
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Vizualno ni moj tip, karakterno...poznam premal, da bi lohk o tem sodila. Mi je pa teta rekla, da ga je srečala v Koloseju, da je tok važen, nadut, ... , da kar res ni! Kar se pa glasbe tiče: ene par ma dobrih!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
niti ... niti
par krat sem naletela na njega od blizu in to je tud vse. vizualno mi ne sede, pa ne vem tocno kaj, sam noup ni to to.
kar se pa pesmic tice, pa niso v mojem stilu.
par krat sem naletela na njega od blizu in to je tud vse. vizualno mi ne sede, pa ne vem tocno kaj, sam noup ni to to.
kar se pa pesmic tice, pa niso v mojem stilu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov