Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
+Tharja+ napisal/-a:Obupen se mi zdi. Izgled pa pesmi, oboje mi je čist brezveze.Pocukrano
Ko sem zvedla da je napisla avtobiografijo, me je skor kap zadela. Kaj pa misli da je???
Hm...mogoče nekaj več kot boš ti kdajkoli...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
pa kaj je zdaj to takšnega če je napisal avtoboigrafijo? tvoje ne bo skoraj nihče bral, njegovo bo pa marsikdo in zdi se mi super da je izdaj to svojo knjigo. ko boš ti tako daleč kot on potem to govori. veš kaj moreš vse naredit da prideš tako daleč?????
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ledenka napisal/-a:cartika napisal/-a: veš kaj moreš vse naredit da prideš tako daleč?????
Ja, vem! Imeti moraš znano in pomembno mamo, ki te v vseh pogledih podpira, predvsem finančno.
Ce bi prebrala knjigo, bi mogoce vedela o cem se gre.. Zraven tega, pa lahko imas ti vse bogastvo na svetu, pa ce te ne bo nihce poslusal si v pi*di, a ne? Saj, zato pa si pevec a ne?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Slike z Plestenjakovega koncerta, ki se je zgodil na Štuku, si lahko pogledate pod :
http://www.gaudeamus.si/stuk
http://www.gaudeamus.si/stuk
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
+Tharja+ je napisal/a:
Obupen se mi zdi. Izgled pa pesmi, oboje mi je čist brezveze.Pocukrano
Ko sem zvedla da je napisla avtobiografijo, me je skor kap zadela. Kaj pa misli da je???
Hm...mogoče nekaj več kot boš ti kdajkoli...
Tharja, se strinjam ... Kaj pa je v njegovem lajfu tok dobrga, da bi mogu že tko mlad avtobiografijo izdat ... Dej, dej, nazaj nj gre domov k mamici sesat njen mlek. Folk ga pa posluša (z očmi) samo zato ker je lep, sam men je kot neka lepa slika, ki ne izžareva prav nič iz sebe!
Svoje albume pa izda takrat, ko mama proda kšno sliko ...
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
po widezu je še kr simpatičn,sam pesmi pa mi niso gut edin dobra mi je ona ko jo ma z 6pack čakurjem Joj Lolita drgač pa druge mi ni nubena ušeč
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni je tudi on v redu!Pa čeprav mu mamica pomaga...
Se mi zdi,da je skuliran model...ker sem še takrat,ko ni bil slaven bil na enem privat koncertu v nekem lokalu...ene 10 -12 folka nas je bilo...in je bil ful za žur in je bil mudel! In je igral kitaro in pel...
Samo od tega je res pomoje že ene 12 let..no v glavnem,da povem kaj sem mislil!
Itak,da ima imidž latino loverja in da je to,kar vidimo neke vrste igra...
Meni je to pomembno,da se nikoli ne vtika v druge glasbenike in ne pljuva po drugih...ampak se briga zase in poskuša dati čim več od sebe...
In folk ga je že tolk spljuval in je še kar ostal na sceni!Bil je vztrajen in kapo mu dol,da je vztrajal,ker bi jih že milijon prej odnehalo!
Ne poznam toliko njegove muzike,ker ga ne poslušam veliko!
Ampak ti komadi,ki so po radiu so mi všeč in so prijetni za moja ušesa!
Iz pekla do raja! Ta me vedno v dobro voljo spravi...
Pleši z mano Lolita,nisva lačna nisva sita!...aja ta mi je pa ful smešen,se mi zdi tak mal...kr neki...sam mi je gut!
Se mi zdi,da je skuliran model...ker sem še takrat,ko ni bil slaven bil na enem privat koncertu v nekem lokalu...ene 10 -12 folka nas je bilo...in je bil ful za žur in je bil mudel! In je igral kitaro in pel...
Samo od tega je res pomoje že ene 12 let..no v glavnem,da povem kaj sem mislil!
Itak,da ima imidž latino loverja in da je to,kar vidimo neke vrste igra...
Meni je to pomembno,da se nikoli ne vtika v druge glasbenike in ne pljuva po drugih...ampak se briga zase in poskuša dati čim več od sebe...
In folk ga je že tolk spljuval in je še kar ostal na sceni!Bil je vztrajen in kapo mu dol,da je vztrajal,ker bi jih že milijon prej odnehalo!
Ne poznam toliko njegove muzike,ker ga ne poslušam veliko!
Ampak ti komadi,ki so po radiu so mi všeč in so prijetni za moja ušesa!
Iz pekla do raja! Ta me vedno v dobro voljo spravi...
Pleši z mano Lolita,nisva lačna nisva sita!...aja ta mi je pa ful smešen,se mi zdi tak mal...kr neki...sam mi je gut!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov