Jan P.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
ja sem vidla slike iz diane.jaz bi se tudi slikala za spomin. ja jaz sem tudi bila tudi čist spredaj. fenomenalno je bilo. koliko sem zasledila je 20.5 v radencih samo nevem kje? ve katera kje in ali boste šle?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
pa onda stavi me u ram.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
*Ela* napisal/-a:oh ta janči...meni ni nič extra, nimam mnenja o njem...
enkrat je v enem intervjuju povedal da si želi tako punco, ko bo vedno zrihtana, tud doma-da bi on rad da ni v trenerki ampak da je vse tiptop kaki optimist pol si naj raje barbiko kupi
He, če bi pa tako mel rad, potem moar met pa še eno hišno pomočnico, ker njegova draga v lepih cuncah in vsa spedenana ne more druzga kokr pr mer bit pa nč delat ....
Njegov zunanji izgled je men ful ful všeč, kar se pa pesmi tiče, pa mi jih je všeč ene par, ostale pa ne tolk .......
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
cartika napisal/-a:ja sem vidla slike iz diane.jaz bi se tudi slikala za spomin. ja jaz sem tudi bila tudi čist spredaj. fenomenalno je bilo. koliko sem zasledila je 20.5 v radencih samo nevem kje? ve katera kje in ali boste šle?
E ka resno? Ti si tudi bila naprej? Te sve se se lahko vidle! Za Radence ne vem nic, po moje da ne bom sla
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
se lahk samo mal opišeš ali pa mi n dianini strani pokaži kako sliko in opiši, če hočeš lahko na zs
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
pa onda stavi me u ram.
pa onda stavi me u ram.
-
cartika napisal/-a:se lahk samo mal opišeš ali pa mi n dianini strani pokaži kako sliko in opiši, če hočeš lahko na zs
Ej nisem bila celi cas naprej, ker je bilo fuuul vroce.. na sliki pa tudi nisem.. ni sans sicer pa, mam novo frizuro od danes :D
A ti si na kaksni slikici?
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
||MuCkAa napisal/-a:cartika napisal/-a:sem bla v diani na njegovem koncertu. dol padeš kak je dober. samo tam je tak nevzdržno od vročine in od onih posesivnih žensk da sem odišla po uro in pol domov. je bila katera? ste bile do konca? kak dolgo je imel koncert? je bilo možno z njim govoriti?
Mi smo bile tudi taaam in to celo cisto naprej.. ni sans da bi bile zadaj Igral je nekje 2 uri skup na koncu je pozel taksen aplavz, da je igral se.. Mi je pa zal, da smo sle okrog 4, ker sem na slikicah vidla, da so se nekateri cisto na koncu slikali z njim..
Ampak fant je res raztural.. Cestitke.
Je kera na kakšni sliki iz diane? ja, mantra me ...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Učeri sm šla v mb na njegov koncert. In morem povedat, da je ta tip enostavno noro dobr. Nimam besed. Njegovo obnašanje, pogledi, način petja, mimika telesa in še in še...skratka frajer je, ni kej. Naredli so noro fešto, njegov spremljevalen bend je biu odličen. Res, zlo fajno skupino ima. in mislim da bi bil veliko slabši brez njih. Tak da, svaka čast glasbenikom
še bom ga šla poslušat in gledat seveda
-
2good4u napisal/-a:njegov spremljevalen bend je biu odličen. Res, zlo fajno skupino ima. in mislim da bi bil veliko slabši brez njih. Tak da, svaka čast glasbenikom
Ja, meni je bil bend tudi kul
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men je on čist mim.Niti muska niti on sam kot oseba me ne pritegne.Pa latino lover kao...???
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov