Jamie Lynn Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
oče naj bi bil režiser nanizanke v kateri igra ona.. in naj bi temu fantu plačal da prizna očetovstvo. To sem jaz slišala, kaj je pa res pa ne vem :)
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mah dej kuk tej novinarji napenjajo use skup..men se sam še smeje k berm take članke..pač noseča je(če je)..pol se pa mora ugibat pa neke nove zgodbice zmišljevat, da se seveda kej prodaja...isto je z njeno sestro..pomoje 3/4 ni res 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Britneyina noseča mlajša sestrica - svojega otroka bo dala kar mami
Jamie-Lynn Spears, ki je zanosila pri rosnih 16-ih letih, bo po rojstvu otroka predala v posvojitev kar svoji mami, Lynne Spears. Ta je namreč prepričana, da najstnica Jamie-Lynn ni pripravljena na odgovorno starševstvo in da bi se morala koncentrirati na delo in zabavo. Ojoj... le kdo bi svojega otroka oddal ženski, ki je vzgojila Britney Spears?
Jamie-Lynn Spears, ki je zanosila pri rosnih 16-ih letih, bo po rojstvu otroka predala v posvojitev kar svoji mami, Lynne Spears. Ta je namreč prepričana, da najstnica Jamie-Lynn ni pripravljena na odgovorno starševstvo in da bi se morala koncentrirati na delo in zabavo. Ojoj... le kdo bi svojega otroka oddal ženski, ki je vzgojila Britney Spears?
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
bi se kr strinjala ja,...lahko bi si mula zbrala mal lazjo in manj odgovorno pot do medijske pozornosti. sej bi lahko sam brez hlack okol hodila pa se zapijala, sej ni treba da se enga froca z bodocim tezkim otrostvom s tako mamo, na svet sprav
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov