Jamie Lynn Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
Bageera napisal/-a:men na pogled ni všeč... Kot ena starka (al pa kot da je v poznih tridesetih) mi deluje na vseh slikah razen tisti od Skinny
se podpišem pod tole, pa men se zdi da ma kr močne noge ....n avem no
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Ja stara je 15 let ,sam res zgleda starejše,as bi ji dala kakšnih 20,sam pa ma za svoja leta zelo dobro postavo.
Ja pa za" Zoey101",tu igra men se zdi da glavno vlogo je dobila tudi nagrado Nickelodeon Kids' Choice Awards za najboljšo igralko.
Ja pa za" Zoey101",tu igra men se zdi da glavno vlogo je dobila tudi nagrado Nickelodeon Kids' Choice Awards za najboljšo igralko.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ma, men to ni to. Toooolk njej podobnih blondink v Ameriki se trudi neki uspet, ona je pač priviligirana, ker je Britneyina sestra, ampak men je na pogled kot nekdo, ki blazno želi odrasti. Slava pri 14, 15 se mi zdi že zelooo prezgodaj. Ker pol, ko pozornost medijev mine in ko ti otroci niso več zanimivi za medije, je pa šok, pa depresija itd. Za primer Kevin iz Home Alone (ne morem se spomnt pravega imena). Sicer je on začel veliko mlajši, pa vseeno.
Je pa čist mešanica med Ashlee Simspon in Britney.
Sicer pa, nej ima kar hoče, mene ne moti.
Je pa čist mešanica med Ashlee Simspon in Britney.
Sicer pa, nej ima kar hoče, mene ne moti.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
OK pupa je stara 14 oz 15 let, pa je na uni fotki ko je Britney z tamalim in Kevin poleg tut ona z svojim tipom in deluje kot 20letnica. Uf še ji bo žau, da bo otroštvo tkole vrgla nekam..
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
renatka_ napisal/-a:OK pupa je stara 14 oz 15 let, pa je na uni fotki ko je Britney z tamalim in Kevin poleg tut ona z svojim tipom in deluje kot 20letnica. Uf še ji bo žau, da bo otroštvo tkole vrgla nekam..
No, to sem tud sama hotla rečt.
Se strinjam s tabo ...
E una vita sola non pu bastare,
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
sofia83 napisal/-a:Men gre pa prov na jetra tale trailor trash, ki svoje otroke od rane mladosti vzgaja za sov biznis ... In to sam zato, ker se oni hocjo okoristit od denarja svojih otrok - get a real job, ho! Okej, ce si EKSTRA talentiran za zabavljastvo, kot je Beyonce ali Michael Jackson, super ... Taki imajo smisel za glasbo v krvi.
Britney pa njena sestra sta pa enostavno preforsirani od preambicioznih kmetavzarskih starsev. Britney zna vsaj hudo plesat in je (ajde, ce fajn zamizis na obe ocesi, si pijan, zadrogiran in obupan) bla vcasih se clo nekak seksi, tale Jamie je pa zalostno amerisko povprecje, IMO.
Se čist strinjam...mislm sam da je mal luškan otrok pa pokaže mal interesa za petje in oder ga že vlačijo na vse avdicije...in to pol so vsi zadovoljni, da je pri 15ih že cela zvezda, pri 20 pa en propadela, zadrogirana, zapita, depresivna, anoreksična "do I remember you" wannabe still star... In pol sam bereš kake neumnosti počnejo in so slavni zarad tega ker so bli prej slavni...
Da ne naštevam...dvojčici Olsen, Macaulay Culkin, Lindsay Lohan, tist pob iz Šestega čuta....tut Drew Barrymore je šla čez pekel skozi svoja najstniška leta, se je hvalabogu pobrala ker je za spremembo od nekaterih zelo simpatična igralka...
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Pač sestra od Brintey-to je njen privilegij, zarad tega je tud znana, drgač pa še sam en otrok več, ki se trudi uspet v hollywoodski industriji... Zdej itak vse boli k* za talent, sam da maš veze
Nikol ne bo dosegla slave svoje sestre (ki ji je pa sicer res zlo podobna), niti ne njenga uspeha... Britney je bla pač prva.
Nikol ne bo dosegla slave svoje sestre (ki ji je pa sicer res zlo podobna), niti ne njenga uspeha... Britney je bla pač prva.
...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je pa ona simpatična. Ona je v unem filmu od Britni, nevem naslova , igrala malo punčko, ko je zrasla, jo je pa Britni igrala.
Men sta si oni2 tolk podobni, res ju ne moreš falit.
Jz mislom, da bo ona lahko dosegla tako slvo, kot njena sestra, ker ji bo že sam priimek pomagal. Sicer je pa tudi za Briznjino slao kriva njena mati, ker jo je vedno fursirala naprej, tako rekoč preko otroka uresničecvala svoje sanje, kar predvidevam, da bo zj prakticirala na mali.
Tko, da mislem, da o njej bo še velik slišat
Men sta si oni2 tolk podobni, res ju ne moreš falit.
Jz mislom, da bo ona lahko dosegla tako slvo, kot njena sestra, ker ji bo že sam priimek pomagal. Sicer je pa tudi za Briznjino slao kriva njena mati, ker jo je vedno fursirala naprej, tako rekoč preko otroka uresničecvala svoje sanje, kar predvidevam, da bo zj prakticirala na mali.
Tko, da mislem, da o njej bo še velik slišat
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
al pa če ma pr petnajstih večje joške kokr jih je mela Britney na začetku kariere, al pa jih bom js kadarkol mela (pa pustmo mojo zafrustriranost)
sm se spomnla na videospot od TLC - Unpretty, k eni trinajstletni punčki kao jemljejo silikon iz prsi...
če bi pa primerjala, mi je pa starejša sestra bolj luštna bla (ko je bla na vrhu slave), trenutno jo pa tamala prekaša.
čakam še da bo kšn cd izdala
sm se spomnla na videospot od TLC - Unpretty, k eni trinajstletni punčki kao jemljejo silikon iz prsi...
če bi pa primerjala, mi je pa starejša sestra bolj luštna bla (ko je bla na vrhu slave), trenutno jo pa tamala prekaša.
čakam še da bo kšn cd izdala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov