Jamie Lynn Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
da dojenček ne more biti nikomur podoben? že takoj po rojstvu se vidijo določene vizualne podobnosti, ki se s časom še razviejo. če je njima podobna ali ne, pa jaz ne bo ocenjevala, ker samo po sliki ne morem ugotoviti.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Očitno je deklica spet noseča...
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1073651/Oops-Has-Britneys-sister-Jamie-Lynn-Spears-pregnant-baby-No-2.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1073651/Oops-Has-Britneys-sister-Jamie-Lynn-Spears-pregnant-baby-No-2.html
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
A dej ne no, joooj, LOOOOL Kaj ko bi deklca pršla mal na ta forum počekirat, kaj je kondom? Čist prav ji je, če je tako glupa ko zid! Edino otrok se mi smili.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
'Jamie Lynn believed she couldn't get pregnant while she was breast-feeding.
Saj človek ne ve več, ali je vse skupaj tragično ali že smešno...
Bi se bilo pa za vprašati tudi o vzgoji mame Spears...
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Otroci imajo otroke....poznam par takih primerov.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
metuljčica* napisal/-a:'Jamie Lynn believed she couldn't get pregnant while she was breast-feeding.
ah neeee...a res?!?!?! ..poj tut ce se ti tip na josko obes si nosec po njenem...ajaj...se cist strinjam z vami, tale spears family je ena sama tragikomedija
Zivljenje je piskotek!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
inaa napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:'Jamie Lynn believed she couldn't get pregnant while she was breast-feeding.
ah neeee...a res?!?!?! ..poj tut ce se ti tip na josko obes si nosec po njenem...ajaj...se cist strinjam z vami, tale spears family je ena sama tragikomedija
Ne vem, če si razumela poanto ... pač je mislila, da medtem, ko doji (v celem obdobju, seveda, ne le tisto minuto, ko je dojenček na prsih) ne more zanositi.
Res je takrat zanositev manj verjetna, ker veliko žensk nima ovulacije v času dojenja, seveda pa to ni zanesljiva kontracepcija ... in dosti jih je že "padlo na to finto"
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
OMG, a je še ni izučilo
Ja, prejle sem v trgovini videla eno dekletce, men je izgledala kakih 14 al pa 15 let stara , z otroškimi špangicami v laseh, s čopkom, pisano torbo na rami..in z veliiiikim nosečniškim trebuhom ..
Ok, saj ne poznam njene zgodbe, ampak izgledalo je mal šokantno..
Kupila si je pa gumijaste bonbone, Hubba Bubba pisane žvečilne gumije in Kinder rezino .. Super zdrava otroška nosečniška prehrana..
black_bird napisal/-a:Otroci imajo otroke....poznam par takih primerov.
Ja, prejle sem v trgovini videla eno dekletce, men je izgledala kakih 14 al pa 15 let stara , z otroškimi špangicami v laseh, s čopkom, pisano torbo na rami..in z veliiiikim nosečniškim trebuhom ..
Ok, saj ne poznam njene zgodbe, ampak izgledalo je mal šokantno..
Kupila si je pa gumijaste bonbone, Hubba Bubba pisane žvečilne gumije in Kinder rezino .. Super zdrava otroška nosečniška prehrana..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ko sem prebrala, da je spet noseča, sem mislila, da bom znorela. kako je pa en folk neodgovoren. niti slava jim tukaj ne pomaga
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov