Jamie Lynn Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
jemina napisal/-a:Men je pa ona simpatična. Ona je v unem filmu od Britni igrala malo punčko, ko je zrasla, jo je pa Britni igrala.
Ja, sem brala o tem...
Ampak se nikakor ne morem spomniti, v katerem prizoru Crossroads je bilo to, pa sem videla ta film
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
men je prou luškana!! upam sam da ne bo delala takih bedarij kot jih je delala britney!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
cukr8 napisal/-a:jemina napisal/-a:Men je pa ona simpatična. Ona je v unem filmu od Britni igrala malo punčko, ko je zrasla, jo je pa Britni igrala.
Ja, sem brala o tem...
Ampak se nikakor ne morem spomniti, v katerem prizoru Crossroads je bilo to, pa sem videla ta film
to je blo čist na začetku, ko so tri prijateljice dale v skrinjico svoje najljubše predmete in so jih zakopale.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- linussia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
urszika napisal/-a:al pa če ma pr petnajstih večje joške kokr jih je mela Britney na začetku kariere, al pa jih bom js kadarkol mela (pa pustmo mojo zafrustriranost)
sm se spomnla na videospot od TLC - Unpretty, k eni trinajstletni punčki kao jemljejo silikon iz prsi...
če bi pa primerjala, mi je pa starejša sestra bolj luštna bla (ko je bla na vrhu slave), trenutno jo pa tamala prekaša.
čakam še da bo kšn cd izdala
Zgleda da jih ima velike ma ima push up modrčke pa to...ker je zdaj na italia 1 ta nanizanka Zoey 101 pa jih skorej nima, res pa da je snemano kako leto nazaj...tko da ne vem Lahko so ji zrastle medtem...
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
iia js sam uno ni mi blo nč jasn..damn sei ma komi 16 let
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mogoče pa ni res ?..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov