Jadranka Juras
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- evil_nemesis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2005
ČawČaw!
No, izšel je dolgo pričakovani album Jadranke Juras: Anima (sicer že nekaj časa nazaj, ampak vseeno).
Zanima pa me, kaj si mislite o njej, njeni glasbi ...?
Men ima ona res dobro, kvalitetno glasbo, v besedilih se najdem ...
Všeč pa mi je tudi ona kot oseba - imava isto mnenje o mučenju živali in drugih grozotah sveta.
No, kakorkoli že ... ona mi je res THE BEST in vse ...
Zdaj pa ve ...
No, izšel je dolgo pričakovani album Jadranke Juras: Anima (sicer že nekaj časa nazaj, ampak vseeno).
Zanima pa me, kaj si mislite o njej, njeni glasbi ...?
Men ima ona res dobro, kvalitetno glasbo, v besedilih se najdem ...
Všeč pa mi je tudi ona kot oseba - imava isto mnenje o mučenju živali in drugih grozotah sveta.
No, kakorkoli že ... ona mi je res THE BEST in vse ...
Zdaj pa ve ...
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
cause I can see you need someone........
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Albuma sicer nism poslušala sam tiste komade k poznam so mi pa všeč. Fajn se mi zdi k meša še mal jazza zraun kr mi je jazz muzka tut drgač zlo bliz. Enkrat sm jo poslušala k je pela z enim orkestrom jazz komade pa je blo super. Tut se mi je zdela zlo simpatična pa prijetna...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jadranka je zakon!!!odkar vem zanjo mi je kul s svojim stilom oblačenja in make-upa; nekaj posebnega, pa še zmeraj ful lepo. poje odlično, se sliši da ma šolan glas. albuma še nisem celga slišala, ampak komad Ko bi le vedel al pa Senorita...hudo!edin na začetku mi je mal pretiravala s teženjem zarad živali in krzna. sej se strinjam z njo, ampak mal preveč je bla "aktivna". sem jo gledala na mariu in je tud sama to omenila. drugač mi je pa ena najboljših slovenskih pevk.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- evil_nemesis
- Sramežljivka
Sm poslušala cel njen CD - in moram reč, da je kvaliteten, raznolik in tudi ovitek je nekaj posebnega - drugačen (noter).
Res mi je zlo všeč in se vidi (sliši) da si je celotna ekipa res vzela čas za ustvarjanje albuma (delali so ga 3leta!)
Res mi je zlo všeč in se vidi (sliši) da si je celotna ekipa res vzela čas za ustvarjanje albuma (delali so ga 3leta!)
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, evo ena beseda jo lah opiše: zanimiva. Men je všeč, v redu kot oseba, musko ma kul.
Tale nov cd ma res hud ovitek (če bi blo po originalni zamisli bi blo še boljš, tale poba, ninja_assn, ki ga je naredu, čist obvlada stvar ).
Najljubši njen komad trenutno je pa Nad vse.
Tale nov cd ma res hud ovitek (če bi blo po originalni zamisli bi blo še boljš, tale poba, ninja_assn, ki ga je naredu, čist obvlada stvar ).
Najljubši njen komad trenutno je pa Nad vse.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
zdravstvenik - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
hm kko fotko prlimite
Veliko časa je preteklo, odkar... Končno, upal sem in dočakal... zlomljena je
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
rinca napisal/-a:...edin na začetku mi je mal pretiravala s teženjem zarad živali in krzna. sej se strinjam z njo, ampak mal preveč je bla "aktivna". sem jo gledala na mariu in je tud sama to omenila. drugač mi je pa ena najboljših slovenskih pevk.
en velik
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
honeydew napisal/-a:rinca napisal/-a:...edin na začetku mi je mal pretiravala s teženjem zarad živali in krzna. sej se strinjam z njo, ampak mal preveč je bla "aktivna". sem jo gledala na mariu in je tud sama to omenila. drugač mi je pa ena najboljših slovenskih pevk.
en velik
zakaj je tuki en velik lol?
drgač pa men je jdranka ful uredu... kot oseba in kot pevka
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- evil_nemesis
- Sramežljivka
ok....zdej bom probala dat fotko...če bo ratal:
ni ratal !
ni ratal !
.....…come tell me..
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
your secrets.....
and all your dreams…
to trust…
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
http://www.jadrankajuras.net/content/galerija/foto58.jpg
sm že js hotla temo o njej odpret par dni nazaj pa sm pol kr mal pozabla. men ma ona hude pesmi, tud kot oseba mi je uredu, čeprav se mi kdaj zdi da se mal preveč vn meče, oz. kako bi rekla... mal preglasna al pa vsiljiva preveč no (sj ste gledal maria al pa jo kdaj vidl na tlp- glasbeni dvoboj).
sm že js hotla temo o njej odpret par dni nazaj pa sm pol kr mal pozabla. men ma ona hude pesmi, tud kot oseba mi je uredu, čeprav se mi kdaj zdi da se mal preveč vn meče, oz. kako bi rekla... mal preglasna al pa vsiljiva preveč no (sj ste gledal maria al pa jo kdaj vidl na tlp- glasbeni dvoboj).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov