Iris Mulej
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Ojoj, js res ne vem kaj je z vami, ok, sej vem, da ma vsak svoj okus, ampak, da mi pa nekdo reče, da Iris Mulej ni lepa, tega pe res ne štekam. Ženska na vsaki sliki dobr zgleda, v živo je pa adijo pamet huda Ne vem, če je katera že gledala v živo njene nastope na modnih revijah, ampak iz nje vre samozavest, že ko stopi na pisto, nekaj izžareva. Ful ma hudo postavo, ful dobr hodi, kar se tiče obraza, smo lahko ponosni, da mamo v Sloveniji vsaj eno tako manekenko, ki se res lahko kosa s svetovno znanimi. Ker za ostale wannabe manekenke ala Sanja Grohar in podobne, tega lih ne morem rečt. Da ne bo pomote, Groharca je men drugače ful luštna, ampak je dost premajhna za manekenko, hodi obupno, obraz ma preveč babyface za manekenko.Pa je luštna, ampak za moj okus osebno se v Sloveniji nobena ne more primerjat z Iris, kar se izgleda naših manekenk tiče. Pa ne razumem zakaj vsako žensko, ki ima ful lepe izrazite ličnice, označite za možačo. Ona ma ful manekenski obraz. Tud v svetu bi lahko ful uspela, mogoče bi mela prednost, če bi bla ene 5 do 7 let mlajša, ampak ok. To je blo, kar se tiče videza. Kar se tiče pa obnašanja,hehe ma pa res tisti additude, škoda, ker bi bla ful bolj simpatična folku, če bi bla bolj preprosta.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
evva napisal/-a:Ojoj, js res ne vem kaj je z vami, ok, sej vem, da ma vsak svoj okus, ampak, da mi pa nekdo reče, da Iris Mulej ni lepa, tega pe res ne štekam.
Ja pardon, jaz pa ne štekam kak lahko nekdo reče da mu ena druga xxx oseba ni lepa. Pač, 100 ljudi, 100 čudi.

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a:Ojoj, js res ne vem kaj je z vami, ok, sej vem, da ma vsak svoj okus, ampak, da mi pa nekdo reče, da Iris Mulej ni lepa, tega pe res ne štekam. Ženska na vsaki sliki dobr zgleda, v živo je pa adijo pamet huda Ne vem, če je katera že gledala v živo njene nastope na modnih revijah, ampak iz nje vre samozavest, že ko stopi na pisto, nekaj izžareva. Ful ma hudo postavo, ful dobr hodi, kar se tiče obraza, smo lahko ponosni, da mamo v Sloveniji vsaj eno tako manekenko, ki se res lahko kosa s svetovno znanimi. Ker za ostale wannabe manekenke ala Sanja Grohar in podobne, tega lih ne morem rečt. Da ne bo pomote, Groharca je men drugače ful luštna, ampak je dost premajhna za manekenko, hodi obupno, obraz ma preveč babyface za manekenko.Pa je luštna, ampak za moj okus osebno se v Sloveniji nobena ne more primerjat z Iris, kar se izgleda naših manekenk tiče. Pa ne razumem zakaj vsako žensko, ki ima ful lepe izrazite ličnice, označite za možačo. Ona ma ful manekenski obraz. Tud v svetu bi lahko ful uspela, mogoče bi mela prednost, če bi bla ene 5 do 7 let mlajša, ampak ok. To je blo, kar se tiče videza. Kar se tiče pa obnašanja,hehe ma pa res tisti additude, škoda, ker bi bla ful bolj simpatična folku, če bi bla bolj preprosta.
Prava poznavalka mode in kriterijev manekenk v tujini..

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni je bila zelo lusna in zelo prijetnega videza v reklami za L'oreal neki sampon. Drugace pa mi ni nic posebnega, v tej reklami za Lisco pa res pokvari celo reklamo, ko jo pokazejo od blizu in ko odpre usta. Bljek.
You want me to be something I can never ever be.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Tamarra najprej tebi odgovor...js tud za britney spears ne morem rečt, da je grda, ker ni. Ampak je pa daleč od neke manekenke.
SSarchy kar se pa tebe tiče...js komentiram temo na forumu, ti pa osebno MENE...mislm, da si s tem vse povedala...Komplekse je treba rešit v glavi, ne pa po raznih forumih, veš
SSarchy kar se pa tebe tiče...js komentiram temo na forumu, ti pa osebno MENE...mislm, da si s tem vse povedala...Komplekse je treba rešit v glavi, ne pa po raznih forumih, veš

-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a:Tamarra najprej tebi odgovor...js tud za britney spears ne morem rečt, da je grda, ker ni. Ampak je pa daleč od neke manekenke.
Gre se zato, da očitno nimaš pojma o modi in kriterijih mankenk v tujini, da kvasiš take neumnosti, ki si jih napisala v zgornjem postu.
Ne razumem, kaj imajo tukaj kompleksi??
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
evva napisal/-a:Tamarra najprej tebi odgovor...js tud za britney spears ne morem rečt, da je grda, ker ni. Ampak je pa daleč od neke manekenke.
A sem jaz rekla da ti je grda? Sem rekla da ti je mogoče, torej sem ti dala pač en primer. Če ti to ni jasno, pol pa tudi ne vem no

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni ona že od nekdaj ne potegne...mi pač ni všeč...nasploh kot celota mi ne potegne..zgleda mi kot en desc skorajda...kot bi salome gledal
Aleluja da imamo različne okuse in da je ljudem všeč...
Kar se mene tiče imam raje taka dekleta, ki na drugačen način izstopajo iz množice

Aleluja da imamo različne okuse in da je ljudem všeč...

Kar se mene tiče imam raje taka dekleta, ki na drugačen način izstopajo iz množice

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
če se že gre profesionalko, naj se nauči govorit.
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
če se že gre profesionalko, naj se nauči govorit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov