Iris Mulej
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
hehehhe si si pogledala?? čestitke! glej, tako kot je hubabuba pred mano že napisala... gledanje american next top models ni dovolj, da lahko pamtuješ nekaj brezveze, če bi znala vsaj povedat svoje mnenje, ampak ti očitno tud tega ne znaš, zato se pa znašaš nad ostalimi, ki samo debatirajo na forumu. kot sem že rekla, žalostno . drži se teme, ne pa svoje komplekse zdravit na račun uporabnikov foruma, mislim, da bi ti to moralo biti že jasno. smeh...ej res
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Meni je čisto vse jasno, zato sem ti tudi razložila to, kar tebi očitno ni (na prejšnji strani sem ti namreč namenila nekaj besed, pa ni videt tvojega odgovora )
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
evva napisal/-a:pejt si kdaj pogledat kakšen Fashion Week oz. podobne evente, potem pa še nastop Iris Mulej v živo na kaki modni reviji, pol se pa lahko naprej pogovarjava.
gledanje american next top models ni dovolj, da lahko pamtuješ nekaj brezveze
no, kje je tu povezava? ni je, izjavi si čisto nasprotujeta razen če po fashion weeku lahko maš kaj pojma, po ANTM pa ne
-
evva - Kofetarica
Tamarra : waaaaw i`m impressed!!, si me čisto analizirala. super si, hehehh. Najprej se ti vnaprej opravičujem, ker sem trenutno v službi, neki zravn delam, in sm očitno spregledala tvoj post. Evo, ker si se pa tok potrudla, ti pa namenjam par besed . Glej, ni moj namen prerekat se s komerkoli, ker nisem taka oseba, sploh pa se mi zdi to brezveze na forumih, kjer se dejansko pogovarjaš z osebami, ki jih ne poznaš. Ni mi pač razumljivo to, da lahko nekdo označi osebo za grdo, transvestitsko, možačo...ne vem kakšne vse izraze ste še uporable, za osebo, ki to OČITNO ni. Ok, maš prav, vsak ma svoj okus, razumem, da ti vsak ne more bit všeč, ampak sori ne verjamem pa, da je lahko Iris Mulej komurkoli grda. Mogoče je z mano kaj narobe , ampak tako je pač moje mnenje, zato sem tudi vprašala, kaj je z vami?? --tistimi, ki pravite, da je grda, transvestit....Nikomur ne vsiljujem svojega mnenja, enostavno mi to ni razumljivo. Povej mi Tamarra, katera Slovenka je pa tebi všeč? Ok, druga stvar, izrazla sm mnenje, da se Iris Mulej lahko kosa z mnogimi manekenkami po svetu. Ena je omenila, da ji Iris ni všeč, ker nima karizme. Ne vem če jo je kdaj videla v živo, ampak ona, ko stopi na modno pisto, verjemite mi, totalno napolni prostor s svojo karizmo. Videt nekoga na tv-ju al pa v časopisu ni dovolj. To je bil moj point. Kar se tiče primerjave gledanja ANTM po TV-ju ter Fashion week-a in podobnih eventov v živo, tuki ni primerjave. Brezveze me sprašuješ take smešne stvari, tko na prvi vtis mi zgledaš brihtna punca, čeprav te ne poznam, tko, da boš tud sama znala dojet kaj je biu moj point tuki. Ok, mogoče se motim, lahko, da si je SSarchy tudi take evente V ŽIVO že ogledala, v tem primeru my mistake, ampak v nobenem primeru pa nima pravice ne ona, ne kdorkoli drug napadat uporabnike foruma zato, ker izrazijo svoje mnenje. Sori, ampak zame to ni nič druzga kot zdravljenje kompleksov na računalniku, ker jim socialno življenje škripa.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a:hehehhe si si pogledala?? čestitke! glej, tako kot je hubabuba pred mano že napisala... gledanje american next top models ni dovolj, da lahko pamtuješ nekaj brezveze, če bi znala vsaj povedat svoje mnenje, ampak ti očitno tud tega ne znaš, zato se pa znašaš nad ostalimi, ki samo debatirajo na forumu. kot sem že rekla, žalostno . drži se teme, ne pa svoje komplekse zdravit na račun uporabnikov foruma, mislim, da bi ti to moralo biti že jasno. smeh...ej res
Nekaj svetovno znanih manekenk:
Anja Rubik
Coco Rocha
Daria Werbowy
Freja
Jessica Stam
Natasha Poly
Vlada
1. Iris Mulej bi morala k svojim 170 cm dodat vsaj še enih 6 ali 7, da bi se lahko z njimi primerjala
2. Tudi shujšat bi morala za vsaj 6 ali 7 kg, glede na to, da imajo zgoraj opisana dekleta pri višini okrog 180 cm mere pribl.: 80/59/87, ona pa ima pri svojih 170cm mere 90/60/90
3. Pomladit bi se morala za 10 let
4. Glede na njen umeten izgled se sploh ne more primerjat s temi puncami. Navadno so manekenke posebna dekleta, ne pa klasične 'lepotice', kar naj bi ona predstavljala..
5. To je le nekaj razlogov, zakaj se ona ne more primerjat s svetovno znanimi manekenkami (drugo so komercialni fotomodeli, ki predstavljajo komercialne znamke in drugo robo).
Un Tyra-in šov o izbiranju modelov je pa itak čist na nivoju modne industrije .
P.S. Še vedno ne razumem, kakšne komplekse naj bi imela, ker sem te citirala
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a: Glej, ni moj namen prerekat se s komerkoli, ker nisem taka oseba, sploh pa se mi zdi to brezveze na forumih, kjer se dejansko pogovarjaš z osebami, ki jih ne poznaš.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Super napisano in se popolnoma strinjam!
Iris zame ni high- fashion model, je komercialna in nikol ne bo high- fashion, ker je premal posebna.
Meni ni všeč, pa to ne pomeni da sem zakompleksana, itd...
Skoraj vse zgoraj nalepljene manekenke so mi božanske in med mojimi najljubšimi. Bi sicer dodala še kako na ta seznam.[/b]
Iris zame ni high- fashion model, je komercialna in nikol ne bo high- fashion, ker je premal posebna.
Meni ni všeč, pa to ne pomeni da sem zakompleksana, itd...
Skoraj vse zgoraj nalepljene manekenke so mi božanske in med mojimi najljubšimi. Bi sicer dodala še kako na ta seznam.[/b]
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamarra* - Cosmofrik
evva napisal/-a:Ni mi pač razumljivo to, da lahko nekdo označi osebo za grdo, transvestitsko, možačo...ne vem kakšne vse izraze ste še uporable, za osebo, ki to OČITNO ni. Ok, maš prav, vsak ma svoj okus, razumem, da ti vsak ne more bit všeč, ampak sori ne verjamem pa, da je lahko Iris Mulej komurkoli grda. Mogoče je z mano kaj narobe , ampak tako je pač moje mnenje, zato sem tudi vprašala, kaj je z vami?? --tistimi, ki pravite, da je grda, transvestit... Povej mi Tamarra, katera Slovenka je pa tebi všeč?
Jaz pa ne verjamem, da je lahko komu Špelca (bivša iz atomik harmonik, prvi primer meni všečne slovenke) grda, pa je vseeno komu tukaj ni važno ali je manekenka ali pevka, vsak je lahko lep ali ne. Bi res rekla, da je s tabo kaj narobe, če ne moreš razumet tega (sory, samo res mi ni jasno )
Druga lepa slovenka mi je pa recimo Nina Osenar. Za katero drugo ti ne vem povedati, ker se trenutno nobene take ne spomnim, poleg tega pa niti ne spremljam toliko oseb, ki se pojavljajo na slovenski sceni
-
evva - Kofetarica
ojoj SSarchy, če že govoriš o dejstvih, se vsaj malo bolj natačno pozanimaj o njenih merah, namreš skrajšala si jo za dobre 4 cm. in, če pogledava njeno težo pri tej višini, potem tud postane okej ane? Mislim prav smešno postaja že vse skupaj. . Rada bi vas vidla, zihr ste vse popolne lepotice . Joj joj joj. Js še zmer ostajam pri svojem mnenju, ve pa imejte svojga. Sam bodte iskrene same do sebe, bo velik lepši svet. Aja, Tamarra, mi poveš katera Slovenka je pa teb všeč?? Nobena ne? Hehehh, se mi je kar zdelo.
-
Tamarra* - Cosmofrik
evva napisal/-a:Tamarra, mi poveš katera Slovenka je pa teb všeč?? Nobena ne? Hehehh, se mi je kar zdelo.
Maš nad napisanim odgovor sory, ker ne čekiram vsako minuto foruma, da bi lahko takoj odgovorila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov