joy23 napisal/-a:^^ Ma postavo ma v redu. Sam v obraz pa men res sploh ni
Agree. Kar se postave tiče, nimam pripomb. Sam v obraz mi je čis podn, njene poteze mi sploh niso všeč. Pa reklame v kerih nastopa ona so mi čis uničene, če se tak izrazim. Kr glas ma grozn pa sploh mi ni všeč njen način govora kr smz da ne zna skup spravt niti dveh besed. Vsaj tko k sm vidla pač.
jest sm jo pa enkrat v živo vidla, pa mi je bla res lepa. na fotografijah se mi pa zdi, da jo vedno v profil slikajo in da ima preveč ostre poteze in potem vseskupaj malo tranzvestitsko izpade.
Meni je pa lušna zelo, tako po postavi, kot po obrazu, se pa malo smeši z izjavami o svojem domnevno zelo visokem IQ, ki pa iz njenega besedovanja nikakor ni razviden.
sem jo gledala na Davidu Cooperfieldu, ko sta bili na odru z Manco. Glede na to, kak se hvali s svojim IQ - čisti poden. Ni razumela angleško in se sploh zelo butasto obnašala. Je pa res, da še kr zgleda, dokler je tiho.
Meni je tolko antipatična in napačna, ko je gledam v kakšni Liscini reklami/reviji. Prav daje občutek kot da ne zna prodat modrčka- se postavi v eno pozo, slikaj me in konec.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...