hubabuba napisal/-a:neki je, če pač napišeš: Iris Mulej mi ni všeč, se mi ne zdi nč posebnega, kot pa če jo dejansko žališ in udrihaš po njenem videzu in hoji in višini in oh in sploh ne vem kaj...
No evo, ti citiram, kaj je bil moj komentar ko sem prvič in drugič pisala v to temo:
^^ Na levi sliki ni niti malo lušna..
Na desni pa kr 
A sem rekla da mi je med drugim na eni sliki tudi lušna? JA
evo, na teh slikah je pa še meni ful luštna 
Kje za hudiča je tukaj kakšno žaljenje, če rečem da je lušna?

In potem se je začelo evino kokodakanje iz katerega se je razpletlo kar se pač je..
(pardon, kure)
kura si kvečjemu ti in eva

evva napisal/-a:no, ampak ja, sej ti verjamem, da si tolk pridna, da delaš na Dan reformacije, pa čeprav si ta isti dan še popoldan nekaj pisarla tle gor po forumu...
Čeprav se mi ne da na forumu razlagat teh stvari, še posebno ne tebi, ti bom vseeno povedala. Glede na to da imamo v družini firmo, je potrebno urejanje dokumentov in podobnih zadev in to se povečini dela doma in ne moreš verjet, tudi na dan reformacije, ki ga jaz bajdmimo sploh ne jemljem kot nek praznik. In torej, če službene stvari urejaš doma, imaš verjetno tudi nekaj časa vmes, da skočiš na forum, v 10minutah pregledaš stvari in se spraviš nazaj delat, več časa za forum pa najdeš zvečer, ko je tanujno delo opravljeno. Kapiš?
Moje mnenje je, da ženska, ki ma vsaj malo samozavesti, bo znala drugo žensko tud kdaj pa kdaj pohvalt, ne pa sam spljuvat.
Verjemi, imam verjetno več samozavesti kot ti

In ja, znam pohvalit, ne vem zakaj pa potem ne bi napisala tudi kakšne kritike? A je to prepovedano slučajno?
Teli negativni komentarji na forumu, to je men ful žalostno brat
Bogaa, a se boš zdej zjokcala, ker je to tok žalostno?

ampak, da mi pa nekdo reče, da je ona grda, itak, da so to frustracije, nič drugega.
Ja itak, ti pa že veš, ker itak, če je ona tebi všeč, bi mogla biti tudi vsem ostalim. Ja pa kaj še

Kakšen bi bil svet, če bi bilo vsem všeč enih par oseb, enih par oseb pa nobenemu? Bi bilo to sploh čemu podobno? NE in zato tega v REALNEM življenju ni, nekomu je všeč določena oseba, nekomu drugemu pa pač ne.
Za zamislit..
Ja sej res se lahko zamisliš.. sama nad sabo

edit:
Ko sem te pa vprašala zakaj je nisi,kao nisi našla teme o njej.
opa, opa, rekla sem, da nisem ISKALA teme, ker se ne pač vsakega ne spomnim in ker se mi niti ne da, to je pa velika razlika a veš..
na gumb IŠČI tud samo enkrat klikneš veš, not pa vpišeš ime osebe, ki ti je všeč in pogledaš, če obstaja tema o njej, ni pretežko ne?
Glede na to da imaš objav nekaj malega več kot si jih napisala v to temo, se pravi okrog 60 mi pa glede tega res ne boš ti pametovala.
in napisala komentar, da jo moraš pohvalit samo zato, da bom jaz vesela, oz. da ti bom jaz verjela, da je teb tud lahko nekdo všeč.
Ja pa a ti res misliš da bom jaz šla napisat v temo, da mi je ona dejansko lušna, in to po tem ko forum ni bil aktiven pol leta in je zadnja debata tekla čisto o nečem tretjem? Če ne razumeš (to itak ne), to kar sem napisala je bila fora.