Imena slavnih dojenčkov.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2009
flesherka_ napisal/-a:nekoč sem poznala enga fanta s tremi priimki. naj z izmišljenimi priimki pokažem:
mama Novak in oče Ribič sta imela sina Gregorja Ribič.
starša se ločita in mati otroku da še svoj priimek, torej: Gregor Ribič Novak.
Mati spozna novega moškega Ivan Mulko, se z njim poroči in priimek doda sinu: Gregor Ribič Novak Mulko. upam da se ne bo poročil z kako ločenko Tanjo Mavrič-Cerar, ki bo potem obdražal vse svoje priimke in še njegovega vzela=)
haha.. jst tut upam =D
- hannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2009
*mala* napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Apple-hči Gweneth Paltrow
Men je to prov luštno imePeaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof
Men je pa pa Peaches pa Honeyblossom pro kul očitn mam neki na rastlinje Je dobr met več imen, da si potem sam izbereš kako hočeš da te kličejo
ja to je res.. pa sej ljudi s takimi imeni itak kličejo samo po enmu imenu, zakaj pol met 3 =D
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
red_rose napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:nekoč sem poznala enga fanta s tremi priimki. naj z izmišljenimi priimki pokažem:
mama Novak in oče Ribič sta imela sina Gregorja Ribič.
starša se ločita in mati otroku da še svoj priimek, torej: Gregor Ribič Novak.
Mati spozna novega moškega Ivan Mulko, se z njim poroči in priimek doda sinu: Gregor Ribič Novak Mulko. upam da se ne bo poročil z kako ločenko Tanjo Mavrič-Cerar, ki bo potem obdražal vse svoje priimke in še njegovega vzela=)
slovenska zakonodaja dopusca najvec 2 priimka, tako da se bo s tremi bolj tezko kdo nasel =)
stara sem 22 let, to je bilo nekje proti koncu vrtca. torej pred 15 leti. ne trdim pa, da je imel vse te priimke zapisane v osebnih dokumentih. v vrtcu se otroci poznajo po tem, kako se podpisujejo na rizbice=) torej ne njegovih izdelkih je pisalo ime priimek priimek priimek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov