Il DIVO
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 284 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
meni so se karte zdele tudi malo drage, čeprav mi ni žal, bi dala tudi 100 eurov.
ja, Sebastien je res malo preveč lep...
Zdaj ne vem, koliko je moj predlog smiseln, ampak kaj, če bi se morda dalo, da bi dekleta, ki smo bila na koncertu pripravle kako ''reportažo'' za revijo? Ne vem, čisto tako me je prešinlo, da je to bil prevelik dogodek, da se v Cosmopolitanu ne bi pisalo o tem razen seveda, če v uredništvu že pripravljajo kaj takega... Se opravičujem, če je moje razmišljanje ''previsokoleteče''
Lp
ja, Sebastien je res malo preveč lep...
Zdaj ne vem, koliko je moj predlog smiseln, ampak kaj, če bi se morda dalo, da bi dekleta, ki smo bila na koncertu pripravle kako ''reportažo'' za revijo? Ne vem, čisto tako me je prešinlo, da je to bil prevelik dogodek, da se v Cosmopolitanu ne bi pisalo o tem razen seveda, če v uredništvu že pripravljajo kaj takega... Se opravičujem, če je moje razmišljanje ''previsokoleteče''
Lp
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
No, pa sem nazaj s 3-dnevnega prisiljenga dopusta (se opravičujem adminom za nevšečnosti, ampak nism znala svojih občutkov opisat samo z besedami, tko da me je mal zanesl s smajliji )
*Laura* in ice_pupa ful hude fotke . Jst sm na forumu od Il divo najdla še en kup video posnetkov s koncerta in zdj non stop obujam spomine.
S tem se pa še kako strinjam
Laura tvoj predlog je zelo zanimiv, ampak bi me res čudilo, če Cosmopolitanovci niso poslali enega od svojih "vohunov" na ta spektakularen koncert
*Laura* in ice_pupa ful hude fotke . Jst sm na forumu od Il divo najdla še en kup video posnetkov s koncerta in zdj non stop obujam spomine.
*Laura* napisal/-a:Sebastien je res malo preveč lep...
S tem se pa še kako strinjam
Laura tvoj predlog je zelo zanimiv, ampak bi me res čudilo, če Cosmopolitanovci niso poslali enega od svojih "vohunov" na ta spektakularen koncert
-
*Laura* - Debatorica
pardon. ne ko izzide, ampak če izzide.
ribicax, prebrati bi morala vse zapise, ne samo zadnjega
se opravičujem, če sem povzročila malo zmede, ampak sem vsa vzhičena zaradi tega koncerta.
ampak bom morala delati ''popravni izpit'' iz obnašanja na koncertu, ker nisem bila čisto pri stvari zaradi neopravljenega izpita na faksu. nisem bila 100% v dvorani. niti ''kurje kože'' nisem mela, ko so prišli... ampakse tolažim, da je to zadnje bilo zaradi neakustičnosti dvorane, ki en daje nobenega občutka veličastnosti.
verjetno bom že drugo leto imela priložnost za popravek
ribicax, prebrati bi morala vse zapise, ne samo zadnjega
se opravičujem, če sem povzročila malo zmede, ampak sem vsa vzhičena zaradi tega koncerta.
ampak bom morala delati ''popravni izpit'' iz obnašanja na koncertu, ker nisem bila čisto pri stvari zaradi neopravljenega izpita na faksu. nisem bila 100% v dvorani. niti ''kurje kože'' nisem mela, ko so prišli... ampakse tolažim, da je to zadnje bilo zaradi neakustičnosti dvorane, ki en daje nobenega občutka veličastnosti.
verjetno bom že drugo leto imela priložnost za popravek
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
vidiš kolk dve napačni črki zmede nardita
sej sem tud use ostalo prebrala, zato mi pa tud ni blo nč jasno od kje reportaža, ker do zdej ni blo nobenga govora o njej. ampak ni panike, se zgodi. ampak vseeno upam da bo kje kej pisalo.
ps. sem pa opazila, al pa nism bla dost pozorna, da na tv ni blo nobenga prispevka o njihovem koncertu. razen par besed pred koncertom je mela una jabrekova v 24ur-ah
sej sem tud use ostalo prebrala, zato mi pa tud ni blo nč jasno od kje reportaža, ker do zdej ni blo nobenga govora o njej. ampak ni panike, se zgodi. ampak vseeno upam da bo kje kej pisalo.
ps. sem pa opazila, al pa nism bla dost pozorna, da na tv ni blo nobenga prispevka o njihovem koncertu. razen par besed pred koncertom je mela una jabrekova v 24ur-ah
-
*Laura* - Debatorica
no, drage moje, že dolgo nismo nič rekle o teh dečkih
nekaj sem ''slišala'', da naj bi se Sebastien poročil... kmalu...
preverjeno?
in ja... nič ni bilo s te reportaže v Cosmu... bi se res morale me ''zorganizirat'' in poslat kake fotke in nekaj stavkov...
nekaj sem ''slišala'', da naj bi se Sebastien poročil... kmalu...
preverjeno?
in ja... nič ni bilo s te reportaže v Cosmu... bi se res morale me ''zorganizirat'' in poslat kake fotke in nekaj stavkov...
Prvi neprebran prispevek • 284 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov