Il DIVO
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
ice_pupa napisal/-a:ok, ok,....
zaj oa meni neke ni jasno,... keri koncert je že razprodan???? mi lahko kera PROSIM pojasni,...
jaz bi tudi šla,...
Koncert za Il divo, ki bo 15. 6. 2007 v Ljubljani, je že razprodan. Očitno smo vsi "navalil" . A kdo ve kolk kart je blo sploh na razpolago?
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=19&c_id=22018
sj zdj se itaq neki menjo d bi bil mogoče še en koncert
sj zdj se itaq neki menjo d bi bil mogoče še en koncert
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://trendi.siol.net/default.aspx?sit ... 16&cid=425
^^ mozno kupit se nekje na trubarjevi... dogovarjanje o se enem dodatnem koncertu...
^^ mozno kupit se nekje na trubarjevi... dogovarjanje o se enem dodatnem koncertu...
-
ice_pupa - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ptuj
noele napisal/-a:Pa joooj...tko sem si želela jit. Preden bom dojela, da bo, če bo nov koncert pa kje karte prodajajo bodo pomojem spet vse razprodane.
ej, nisi edina. mam jaz enake probleme kot ti.
Dekle zapomni si, da se le enkrat živi! Življenje so sanje in moraš verjeti vanje!!! m.h.
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
ice_pupa, ko bi ti vedla, kake probleme sem mela jaz s tem kolegom, preden sem mu lahko dopovedala, da sva lahko samo kolega...
dolga zgodba.
ampak sedaj pa sva res skoraj naboljša kolega.
Ja, je pa me zelo presenetil, ko mi je sporočil, da ima 2 karti:-)
Ostale pa ne se sekirat, saj jaz tudi še nisem mela karte v rokah, do takrat pa nič ne verjamem - nikomur!
Morda se celo vidimo na drugem terminu koncerta:-)
saj so fantje rekli, da so jim zelo simpatične slovenke, tako da sem prepričana, da bodo še en koncert meli
dolga zgodba.
ampak sedaj pa sva res skoraj naboljša kolega.
Ja, je pa me zelo presenetil, ko mi je sporočil, da ima 2 karti:-)
Ostale pa ne se sekirat, saj jaz tudi še nisem mela karte v rokah, do takrat pa nič ne verjamem - nikomur!
Morda se celo vidimo na drugem terminu koncerta:-)
saj so fantje rekli, da so jim zelo simpatične slovenke, tako da sem prepričana, da bodo še en koncert meli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov