Il DIVO
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
matr, so dobri. men so ful zakon. jst bi jih kr cele dneve gledala in poslušala. sicer nism ne vem kako navdušena nad to zvrstjo glasbe, ampak oni so čista izjema. razred zase. in res, kot pravte, znajo pet. in to kako pojejo.
- SkY-MaN
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: primorska
ribicaX napisal/-a:matr, so dobri. men so ful zakon. jst bi jih kr cele dneve gledala in poslušala. sicer nism ne vem kako navdušena nad to zvrstjo glasbe, ampak oni so čista izjema. razred zase. in res, kot pravte, znajo pet. in to kako pojejo.
se strinjam pojejo kot angelcki
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
sorry...to bo mogočee kero bolelo, sam men so tele tipčki
worst than backstreet boys
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
mycosmogirl napisal/-a:sorry...to bo mogočee kero bolelo, sam men so tele tipčki
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?? si jih slišala pet??
sam oni so kvalitetna glasba... kar BSB nebi mogla trdit...
My dreams are my reality...
- nesessaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
*pupika* napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:sorry...to bo mogočee kero bolelo, sam men so tele tipčki
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?? si jih slišala pet??
sam oni so kvalitetna glasba... kar BSB nebi mogla trdit...
se strinjam pupika s tabo. kakšni BSB in njim podobni jim sploh ne sežejo do kolen. eh kje le.
ima pa vsak pravico do svojeha mnenja
-
mycosmogirl - Kofetarica
ok.....sm vedla, da me boste mal nadrle. Sam men pač taka muzka ne ugaja! Preveč so softiji!!
- nesessaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
mycosmogirl napisal/-a:ok.....sm vedla, da me boste mal nadrle. Sam men pač taka muzka ne ugaja! Preveč so softiji!!
ne razumet to kot da smo te nadrle . men tut niso všeč skupine kot so BSB, Game over , atomiki in ostali njim podobnim......
Vsak ma svoj glasebni okus. normalno je, vsem ne more bit všeč ID
-
mycosmogirl - Kofetarica
ja no primerjavo s BSB sm dala zato, ker so mi v bistvu že oni bl slabi pač IIdivo pa še bl. Sej pač majo glas pa vse sam men njihova muzika ni všeč.....in to je to
-
mycosmogirl - Kofetarica
lej jest jih ne primerjam......ampak men so BSB že tko slabi, zrd pesmi, in vsega. Il divo pa mi muzka sam ne ugaja. Jst vem da majo oni ful dobr glas pa vse....sam pač pesmi pa muzka ne....
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
mycosmogirl napisal/-a:ok.....sm vedla, da me boste mal nadrle. Sam men pač taka muzka ne ugaja! Preveč so softiji!!
nobena te ni nadrla.... samo poskušale smo ti razložit razliko med BSB in zasedbo IL DIVO!!!
Če ti muska ne odgovarja, kapiram... pač ti ne... ne strinjam pa se s tem, da niso KVALITETA! Ker dejansko SO!!!
My dreams are my reality...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jest pa sm dobila njihov CD iz Canade . so mi sorodniki prnesli. sploh nisem vedela kdo so. tako nekje pred pol leta. niso moj okus, samo ne trdim da so slabi. glasove imajo uhuhu!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]