Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz pa nisem nikoli "poslusala" Kelly family, v bistvu so mi bili ogabni. Ena velika druzina, vsi za enega, eden za vse
Takrat sem bila bolj v eurodance sceni
Whigfield, Capella, 2Unlimited, La Bouche, Culture Beat, Rozalla, Snap, Haddaway, Magic Affair...
Pozneje so sicer za kratek cas prisli na vrsto CITA, se najbolj Eloy (malo je skilil )
Takrat sem bila bolj v eurodance sceni
Whigfield, Capella, 2Unlimited, La Bouche, Culture Beat, Rozalla, Snap, Haddaway, Magic Affair...
Pozneje so sicer za kratek cas prisli na vrsto CITA, se najbolj Eloy (malo je skilil )
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Nasa generacija omenja samo Take That. Kaj pa East 17?
Sicer pa:
- Bon Jovi
- Queen
- Gunsi
- Metallica (to je blo ze kasneje - v srednji soli)
Sicer pa:
- Bon Jovi
- Queen
- Gunsi
- Metallica (to je blo ze kasneje - v srednji soli)
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
||MuCkAa napisal/-a: Ena velika druzina, vsi za enega, eden za vse
Haha, od kdaj pa naj bi bilo to negativno?
No, itak da ima vsak svoj okus, ampak je smešno izpadla utemeljitev...
Joj, moje sošolke so bile tudi čisto obsedene z njim... Baje je hodil z enim od članom Boyzone, če se prav spomnim (s tistim, ki je imel zelo visok glasek)
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
cukr8 napisal/-a:Pozneje so sicer za kratek cas prisli na vrsto CITA, se najbolj Eloy (malo je skilil )
Joj, moje sošolke so bile tudi čisto obsedene z njim... Baje je hodil z enim od članom Boyzone, če se prav spomnim (s tistim, ki je imel zelo visok glasek)
Ja, LOL - s tem spodaj spodaj
ok, pozabla sem se na Westlife
I love SISLEY& RW
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
od naših:
- Hazard... dokaj stara skupina, k sm jo poslušala še kt otrok in mam res neverjetno lepe spomine nanjo
- California... moja najljubša skupina iz malo kasnejši let mladosti, k jo še dans ful pogrešam... upam da bo MZ Hektor spet kmal kej začel migat na tem področju
od tujih pa:
- Duran Duran
- Spandau Ballet
- Rick Astley
- Jason Donovan in Kylie
- Modern Talking
jah eni smo že kr stari
- Hazard... dokaj stara skupina, k sm jo poslušala še kt otrok in mam res neverjetno lepe spomine nanjo
- California... moja najljubša skupina iz malo kasnejši let mladosti, k jo še dans ful pogrešam... upam da bo MZ Hektor spet kmal kej začel migat na tem področju
od tujih pa:
- Duran Duran
- Spandau Ballet
- Rick Astley
- Jason Donovan in Kylie
- Modern Talking
jah eni smo že kr stari
The secret of success is consistency of purpose.
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Prva evforija so bili zagotovo New Kids on the Block (Joe ), kasneje pa Take That (Jason ).
Ko me je to minilo, pa lahko omenim Gunse, Bon Jovi, Aerosmith, Def Leppard. So mi še zdej dobri, ampak ne njihovi novejši komadi... (so izjeme)...
Od slovenskih pa Big Ben (le kaj sem na Gianniju vidla??) in njihove Adijo Špela, Stara mama, Nancy iz Ljubljane...
Ja, pa Parni Valjak, ki so mi še danes super!
Ah, spomini...
Ko me je to minilo, pa lahko omenim Gunse, Bon Jovi, Aerosmith, Def Leppard. So mi še zdej dobri, ampak ne njihovi novejši komadi... (so izjeme)...
Od slovenskih pa Big Ben (le kaj sem na Gianniju vidla??) in njihove Adijo Špela, Stara mama, Nancy iz Ljubljane...
Ja, pa Parni Valjak, ki so mi še danes super!
Ah, spomini...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
v zgodnji osnovni šoli hazard, marijan smode in agropop, 7 in 8 razred sem bil nor na modern talking.
naj še povem, da smo takrat poslusali popularnih 40 ob ponedeljkih ter stop pops 20 ob petkih. glasbo smo iz radia snemali na kasete, če si imel walkman si bil car.
takrat še ni bilo cd-jev, prvo cd ploščo sem videl pri sosedu, ko sem imel 16-17 let...
kje so tisti časi....
naj še povem, da smo takrat poslusali popularnih 40 ob ponedeljkih ter stop pops 20 ob petkih. glasbo smo iz radia snemali na kasete, če si imel walkman si bil car.
takrat še ni bilo cd-jev, prvo cd ploščo sem videl pri sosedu, ko sem imel 16-17 let...
kje so tisti časi....
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:Modern Talking
Jochie napisal/-a: 7 in 8 razred sem bil nor na modern talking.
Hahaha Jst sicer ne spadam v to generacijo, ko se je poslušal Modern talking, ampak jih vseeno ful dobro poznam. Dieter Bohlen (bivši pevec iz te skupine) zmeri neki pametuje na nemški televiziji (kao nek glasbeni producent ).
Drgač sem pa jst, tako kot večina, bla čist nora na tiste boybande iz 90' let. Zdej se sam za glavo primem, ko se spomnem, kaj vse sem mela polepljeno po stenah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]