Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Atena13 napisal/-a:I love them ,moje mladosti pa...kaj pa vem...vse po malem(vem sam da sem bla med drugim tud na Kelly Family prav usekana )
Jaz sem bil na niihovem koncertu...zastonj noter prišel, haha
Sej sem bla jst tud , pa pol še par noči nisem spala. (mladost je norost ja, k da je zdej kej bolš )
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Atena13 napisal/-a:Sej sem bla jst tud , pa pol še par noči nisem spala.
Tud jst sm bla čist upaljena na Kelly-je. Ko sm pršla s koncerta, sm mela filing, da to ni res, da so šli in da jst spadam k njim! Pa ko je Paddy enkrat v enem intervjuju reku, da so mu všeč temne punce in da bi rad mel veliko otrok, sm se že vidla poročena z njim in 5 otrok zraven....skratka happy family hahahaha!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
O, Kelly family so bli band mojega otroštva...se spomnim, ko sm bla na koncertu na bežigrajskem stadionu...10 let sem mela S sestričnami smo šle in valjda, smo se razgubile. Takrat še ni blo mobitelov pa tega. In pol sm bla v 1.vrsti, pa Paddy mi je roko dal, LOL
Drugače pa sm bla še nora na Roxette.
Ko sem bila še mlajša, so bli pa Čuki, Agropop, Pop Design (z Vilijem Resnikom!). Pa Napoleoni, ko je bil un Vojko ful luštn
Pa Marta Zore, Deja Mušič in njene karaoke (a je kira nastopala?) Anja Rupel, pa una Sendi, ko je mela take disco komade...
Pa Simona Weiss in Tisoč želja, tisoč želja za naju dva....
V puberteti pa HIM, Papa Roach, Limp Bizgit (sploh ne vem več, kk se napiše), Blink 182, Linkin Park pa ta nu metal scena, pa Big footi itak. Ki pa so mi še zaj kul.
Drugače pa sm bla še nora na Roxette.
Ko sem bila še mlajša, so bli pa Čuki, Agropop, Pop Design (z Vilijem Resnikom!). Pa Napoleoni, ko je bil un Vojko ful luštn
Pa Marta Zore, Deja Mušič in njene karaoke (a je kira nastopala?) Anja Rupel, pa una Sendi, ko je mela take disco komade...
Pa Simona Weiss in Tisoč želja, tisoč želja za naju dva....
V puberteti pa HIM, Papa Roach, Limp Bizgit (sploh ne vem več, kk se napiše), Blink 182, Linkin Park pa ta nu metal scena, pa Big footi itak. Ki pa so mi še zaj kul.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Atena13 napisal/-a:I love them ,moje mladosti pa...kaj pa vem...vse po malem(vem sam da sem bla med drugim tud na Kelly Family prav usekana )
hehe...sej so bli une cajte res jaki.ma mela sm vse njihove kasete,polno sobo ppostrov,gledala na tv vse prispevke na njih in si jih snemala pol pa gledala videokasete.znala vse komade na pamet...ob I can't help myself pa mi še zdaj zna spolzit kaka solzica
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
hmmm, ko sem bla majhna, sem bila usekana na hrvaške pevce in pevke (Petar Grašo, Danijela), potem ko sem mal zrastla, so prši vn Bepop in so bili oni čist zakon. od kakšnih 14 - 16 let pa sem bila obsedena s Siddharto.
trenutno pa so glavni carji Mozart, Beethoven, Bach, Mahler...
trenutno pa so glavni carji Mozart, Beethoven, Bach, Mahler...
Make music, not war
- simpaticnaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
hm... izgleda da spada med malo starejše članice... definitvno so bili pri meni to NEW KIDS ON THE BLOCK.. od leta 90 pa tja do 94...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Đizus, sam teli Kelly-ji so pa več kot očitno čist rastural med smrklcami ... Jst sm bla tut nesmrtno zalublena u enga (ne povem kerga ), takrat najbolša prjatlca pa enga iz Backstreet Boys in pol sva risale stripe, pisale zgodbice, se snemale na kasete, kupovale cajtnge, rezljale fotke in si jih menale med sabo ... Na koncert za bežigradom nism šla, kr mi je blo nerodn , ampak glede na to, da sm stanovala tri minutke stran od štadiona, sm se tri ure vrtela tm naokol, kao šla slučajn mim .
Drgač pa,
u vrtcu sm poslušala otroške pesmce, spomnem se predusm mačka Murija (ko zapoje zvonček v uuuuuriiii, prebudi se maček Muuuuri ...), zalublena sm bla pa u kasetko Moj mali mucek (moj mali muceeek, lisasto rjaaaav, tri dni že iščeeee muco svojih saaaanj ...),
u osnouni šoli sm se palila na gunse, bon jovi in bryan-a adams-a, na skrivaj pa oboževala še prej omenjeno familijo,
začatek gimnazije sm sekala predusm stari rock, stonse, queen-e, aerosmithe, dire strites-e in malo morje podobnih,
prot koncu začela prehajat na oldies goldies popeučice,
na kerih sm (pretežno) še dons ... and i love it .
Drgač pa,
u vrtcu sm poslušala otroške pesmce, spomnem se predusm mačka Murija (ko zapoje zvonček v uuuuuriiii, prebudi se maček Muuuuri ...), zalublena sm bla pa u kasetko Moj mali mucek (moj mali muceeek, lisasto rjaaaav, tri dni že iščeeee muco svojih saaaanj ...),
u osnouni šoli sm se palila na gunse, bon jovi in bryan-a adams-a, na skrivaj pa oboževala še prej omenjeno familijo,
začatek gimnazije sm sekala predusm stari rock, stonse, queen-e, aerosmithe, dire strites-e in malo morje podobnih,
prot koncu začela prehajat na oldies goldies popeučice,
na kerih sm (pretežno) še dons ... and i love it .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov