Đizus, sam teli Kelly-ji so pa več kot očitno čist rastural med smrklcami ... Jst sm bla tut nesmrtno zalublena u enga (ne povem kerga

), takrat najbolša prjatlca pa enga iz Backstreet Boys in pol sva risale stripe, pisale zgodbice, se snemale na kasete, kupovale cajtnge, rezljale fotke in si jih menale med sabo ... Na koncert za bežigradom nism šla, kr mi je blo nerodn , ampak glede na to, da sm stanovala tri minutke stran od štadiona, sm se tri ure vrtela tm naokol, kao šla slučajn mim

.
Drgač pa,
u vrtcu sm poslušala otroške pesmce, spomnem se predusm mačka Murija (ko zapoje zvonček v uuuuuriiii, prebudi se maček Muuuuri ...), zalublena sm bla pa u kasetko Moj mali mucek (moj mali muceeek, lisasto rjaaaav, tri dni že iščeeee muco svojih saaaanj ...),
u osnouni šoli sm se palila na gunse, bon jovi in bryan-a adams-a, na skrivaj pa oboževala še prej omenjeno familijo,
začatek gimnazije sm sekala predusm stari rock, stonse, queen-e, aerosmithe, dire strites-e in malo morje podobnih,
prot koncu začela prehajat na oldies goldies popeučice,
na kerih sm (pretežno) še dons ... and i love it

.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...