Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
ko sem bila majhna sem skoz pela moj mali je opasan kada krene u grad... hahahaha tajči itak.
pol pa cita pa bsb...taka fenica da sm tud po stropu limala ta velike plakate... in so mi ponoč enkrat dol padl haha
ah....kje so te časi.
pol pa cita pa bsb...taka fenica da sm tud po stropu limala ta velike plakate... in so mi ponoč enkrat dol padl haha
ah....kje so te časi.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
kot smrkla sm poslušala takrat oboževane The Kelly family,pol sm pa zaradi očarljivega glasu Kurta Cobaina začela poslušat rock,kjer sm še zdaj...začetki:metallica.Nirvana,Ramones,Clash,Niet,Racija,Pankrti,Azra,Bijelo dugme,Green day Offspring,AC/DC,Guns'n'roses...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ufff...tega je blo pa dosti.
ko sem bla cist mala smo itak vse na tajči skakale.malo kasneje nam je ušesa polnil eurodance. pol so me začele zanimat plošče in kasete, ki so ble doma: bowie, pink floyd, inxs, jmj in podobne zadeve. pol sem mela eno obdobje ko sem iz še vedno neznanega razloga padala na CITA. nato je sledilo obdobje komercialne muzike ki se je nato prelevilo v neko elektroniko. (darude and such) kmalu zatem sem si premislila in se v zgodnji adolescenci našla predvsem v deftonesih, toolih, a perfect circle in podobnih...ko sem spet našla smisel življenja sem začela poslušat reggae, dancehall in predvsem dub. nato je sledila selitev v ljubljano in odkritje vseh nvih cedejk od cimer, ki so imele odličen okus za glasbo. tako sem s polnimi jadri zajadrala v nova glasbena obzorja. sledilo je dolgo in trdo obdobje drum and bassa, ki ga še vedno ni konec. vendar se je med temačne in visokotlačne ritme prikradla ljubezen do funka, jazza, soula in podobnega, z močnimi primesmi elektronike seveda. zdej sem pa že OT.
ko sem bla cist mala smo itak vse na tajči skakale.malo kasneje nam je ušesa polnil eurodance. pol so me začele zanimat plošče in kasete, ki so ble doma: bowie, pink floyd, inxs, jmj in podobne zadeve. pol sem mela eno obdobje ko sem iz še vedno neznanega razloga padala na CITA. nato je sledilo obdobje komercialne muzike ki se je nato prelevilo v neko elektroniko. (darude and such) kmalu zatem sem si premislila in se v zgodnji adolescenci našla predvsem v deftonesih, toolih, a perfect circle in podobnih...ko sem spet našla smisel življenja sem začela poslušat reggae, dancehall in predvsem dub. nato je sledila selitev v ljubljano in odkritje vseh nvih cedejk od cimer, ki so imele odličen okus za glasbo. tako sem s polnimi jadri zajadrala v nova glasbena obzorja. sledilo je dolgo in trdo obdobje drum and bassa, ki ga še vedno ni konec. vendar se je med temačne in visokotlačne ritme prikradla ljubezen do funka, jazza, soula in podobnega, z močnimi primesmi elektronike seveda. zdej sem pa že OT.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
cukr8 napisal/-a:Angelo pride v Ljubljano?
Ja, očitno.. Na prejšnji strani je ena tole napisala :Slo_streetteam napisal/-a:za vse bivše oz. sedanje Kely Family fane... Angelo Kelly prihaja januarja v Ljubljano...da se ne ponavljam, bom samo prilimala link sem, ker sem že v enem topicu napisala vse informacije:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 53#1119753
p.s.Mogoče je to priložnost da se vam uresniči želja iz otroštva... v današnjem času ima namreč Angelo po VSAKEM koncertu 'backsage'--v stilu 'autograph hour', ko se lahko z njim slikaš, pogovarjaš itd...
drugače pa vsi bivši/sedanji fani vabljeni na
www.ikf-forum.eu, kjer imamo tud Slo fani svoj kotiček in nas je kar nekaj tam
Lep pozdravček!!!!!!
hvala za obvestilo
mogoce ga pridem pa res pozdravit )
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
a ne pa sm mela željo it...ker mi je bil on nalepši v unih cajtih,ko sm jih poslušala...sm res misnla na koncert.red*cherry napisal/-a:Baje je že dolg vse razprodano.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Atena13 napisal/-a:I love them ,moje mladosti pa...kaj pa vem...vse po malem(vem sam da sem bla med drugim tud na Kelly Family prav usekana )
Jaz sem bil na niihovem koncertu...zastonj noter prišel, haha
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov