Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
Backstreet boys
Kelly family
Caught in the act
Spice girls
Sam da sm dobla Bravo vsak tedn, da sm si lepla slikice v zvezek, pa sm bla najbol srečna!
Kelly family
Caught in the act
Spice girls
Sam da sm dobla Bravo vsak tedn, da sm si lepla slikice v zvezek, pa sm bla najbol srečna!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
pikapolonica444 napisal/-a:Sam da sm dobla Bravo vsak tedn, da sm si lepla slikice v zvezek, pa sm bla najbol srečna!
O ja...telih Bravotov sem mela kar v škatlah, ker jih je blo tolk. Pa vsi razstriženi. Sploh ni blo važn, kva je pisal, k itak nisem razumela .
- maja_melisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: nm
Jst sm pa začela z ROMANO KRANJČAN-Mravljica, se spomnete ne, ja pa HAJDI, PA TAJČI, PA LAMBADA - to je blo še v vrtcu, mali šoli, pa 1.razred, pol so bla tud Čudežna polja (nekdo igra klavir), pa DEČKO, AJDE OLADI - a to sem tako pelaaaa , pa mau sm bla trčena na Briana adamsa..
O lepo se je spomnt na te čase..
Pol so pa v 4. razredu sledil E.T., pa DJ. BOBO (se spomnm k smo mel glih šole u naravi pa je cel bus to poslušov) pa 2 unlimited... hahahaha
Ja pol so me pa TAKE THAT čist prevzel in so mi še vedno fajn band (edin k je uživo odšpilal koncerte).
Pa CAUGHT IN THE ACT ja BENJAMIN. HE WAS THE LOVE OF MY LIFE WHEN I WAS 13 Čist počena nanj, pač obsesija..ni sploh za govort
Drgač pa a gre kera pogledat koncert od TAKE THAT oktobra na dunaj?
Zdej k majo Come back. Jst sm si prisegla, ko so razpadli, takrat ko mi je blo takoooo hudooo, da, če bodo kdaj spet skupaj, grem gledat koncert.
Itak majo pa zdej fajn muziko, mal bol odraslo, sam made da vidm in slišm spet vse PRAY, BACK FOR GOOD, NEVER FORGET, BABE....vse
Ja jst grem sm se že prjavla na koncerti.net, tk da če gra še katera naj se tlele jav
lp
O lepo se je spomnt na te čase..
Pol so pa v 4. razredu sledil E.T., pa DJ. BOBO (se spomnm k smo mel glih šole u naravi pa je cel bus to poslušov) pa 2 unlimited... hahahaha
Ja pol so me pa TAKE THAT čist prevzel in so mi še vedno fajn band (edin k je uživo odšpilal koncerte).
Pa CAUGHT IN THE ACT ja BENJAMIN. HE WAS THE LOVE OF MY LIFE WHEN I WAS 13 Čist počena nanj, pač obsesija..ni sploh za govort
Drgač pa a gre kera pogledat koncert od TAKE THAT oktobra na dunaj?
Zdej k majo Come back. Jst sm si prisegla, ko so razpadli, takrat ko mi je blo takoooo hudooo, da, če bodo kdaj spet skupaj, grem gledat koncert.
Itak majo pa zdej fajn muziko, mal bol odraslo, sam made da vidm in slišm spet vse PRAY, BACK FOR GOOD, NEVER FORGET, BABE....vse
Ja jst grem sm se že prjavla na koncerti.net, tk da če gra še katera naj se tlele jav
lp
I want to run
I want to hide
I want to tear down the walls
That hold me inside
I want to reach out
And touch the flame
Where the streets have no name..
I want to hide
I want to tear down the walls
That hold me inside
I want to reach out
And touch the flame
Where the streets have no name..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
joy23 napisal/-a:^^ ne ne, cukr8 ma prav, lado je že dost pred o.s.t.-om pel v enem boybandu, v katerem je btw biu tud mark (ex game over) sam js se jih sploh ne spomnim
Ja, seveda, O.S.T. so bili kasneje - to je čisto nekaj drugega ... Tale boyband je pa pred leti nastopal celo na EMI... Vodja je bil modni oblikovalec Tomaž Jastrobnik, ki je na koncu vse skupaj ogoljufal ter skupaj z menedžerjem (tj. svojim fantom ) in denarjem pobegnil v tujino...
Pesmi se ne spomnim, ampak smo se takrat precej zgražali nad fušanjem v živo & smešnimi pulovrčki ...
V Nemčiji (če se motim) so pa dekleta zagnala pravo evforijo, ko so nastopali... Pa še angleške ustreznice imen so si morali izmisliti za tuji trg ... Misllim, da je Lado enkrat povedal, da je on bil Lance...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov