Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ciber_girl napisal/-a:Js sem bila takrat obsedena s Caught in the act. Zbirala sem vse njihove članke, plakate sem imela nalepljene po sobi, imela sem vse njihove kasete (ker so bile še kasete takrat aktualne)
Potem počasi, pa me je še sošolka iz OŠ okužila s The Kelly Famly...
hvala enako, mam tut use posnet od njih pa tko. včas si še vedno kak komad zavrtim. prav tako backstreeti pa spajsice. ampak js sm bla tle v osmem razredu. če gledam pa prav na otroštvo, tam 2.,3.,4. razred smo pa hajdi poslušal...pa čudežna polja...pa čuke...damjano golavšek...še ker norc bi se našu[/b]
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- tinchy21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
za vse fanice caught in the act
http://www.youtube.com/watch?v=bCBBbp_G ... ed&search=
se spomnite tega komada? zapeli so ga na zadnjem koncertu v Magdeburgu.. jaz sem ga zdaj poslušala mislim da prvič od tistega koncerta.. in zdaj sm se spet spomnila.. kok so bli hudi.. in sploh naj naj.. in ne boste verjele.. skor mi je solzica prišla na oči.. ko sem se jih spominjala.. oh, kje so tisti časi...? meni so res oni oblikovali mojo mladost.. in lahk rečem da to kar sem danes.. je velik vpliv tudi njih..
http://www.youtube.com/watch?v=bCBBbp_G ... ed&search=
se spomnite tega komada? zapeli so ga na zadnjem koncertu v Magdeburgu.. jaz sem ga zdaj poslušala mislim da prvič od tistega koncerta.. in zdaj sm se spet spomnila.. kok so bli hudi.. in sploh naj naj.. in ne boste verjele.. skor mi je solzica prišla na oči.. ko sem se jih spominjala.. oh, kje so tisti časi...? meni so res oni oblikovali mojo mladost.. in lahk rečem da to kar sem danes.. je velik vpliv tudi njih..
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
joy23 napisal/-a:a se katera spomni napoleonov?
Jaaa Vse okoli nas, ljubezni čas se prebuja... So mi bli čist zakon, ko sm bla še mejhna. Pa Kelly family, sm znala use njihove komade na pamet, posnela vse dokumentarce o njih in videospote. Pa še un John al kaj je že bil mi je bil tuk fejst
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
še ena kelly family fenica tuki pa cita, neki malga bsb, zraven pa občasne techno zadeve a la dj bobo. v gimnaziji pa preobrat v nirvano, offspringe, green daye, ganse...
od slovenskih pa za oš, prov ne vem (ok, ok, razen hajdi nekje v 1. razredu ), pol v ginaziji pa big foot mamma (no, njih mam še zdej rada), siddharta...
od slovenskih pa za oš, prov ne vem (ok, ok, razen hajdi nekje v 1. razredu ), pol v ginaziji pa big foot mamma (no, njih mam še zdej rada), siddharta...
...just breathe...
-
*rose* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: on the rainbow
Jaz se spomnim:
- Backstreet boys
- Kelly family
- Napoleon
- Power dancers
- Backstreet boys
- Kelly family
- Napoleon
- Power dancers
- There are 3 things in life every girl needs:
LOVE – to make her weak,
ALCOHOL – to make her strong and
BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Pa tuud game over
Zadnjič spremenil *__taMala__*, dne 20. Avg. 2007 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Petrush. napisal/-a:Moji idoli so bili:
Christina Aguilera, Shakira, Britney Spears, Bepop
hah.
Oh ja se strinjam s taboo .. christina aguilera še vedno!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
*rose* napisal/-a:Jaz se spomnim:
- Backstreet boys
- Kelly family
- Napoleon
- Power dancers
O ja...sicer na žalost nisem bla na nobenem koncertu CITE, sem pa oboževala Lee-ja Uf je blo pa fajn zdaj videt mal videospote od njih. Sem ful obudila spomine pa zraven ful pela.
Kelly Family...poslušala vmes par pesmi...
Napoleon...sem bla na par koncertih...se tud slikala z njimi...luškano...mislim da so bli bolj favoriti Miha, Dejan pa Vojko.
Power Dancers...uf nora oboževalka...smo s sošolkami tud me naredile kopijo njih...jaz sem bla koreografinja, drugače pa sem predstavljala Sergejo oz. kasneje Matejo. Smo posnetel tud videospot.
- Šušuu.x3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Spice girls, Backstreet boys, Caught in the act, the Kelly familie pa obvezno hajdi drugače se pa moram zahvaliti starejši sestri, da me je spravila do tega, da so moja ušesa že v OŠ prešaltala na rock (80' so še vedno meni najljubša)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov