Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
haley napisal/-a:^^Ej enako Me s sestro smo tudi vsak teden kupovale Bravo, samo zato, da smo mele tiste postre pa članke...ki jih pa itak nismo razumele
Ah ja je blo lušno
Jaz tudi. Enkrat sem dala križanko noni rešt, ne da bi sploh pomislila, da je nemška
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Oh jaaa...mela sem ogroomen poster od Game Over na steni. Drugače pa Čuke sem oboževala, pa Vilija Resnika - na koncertu je dedek rekel tam čez celo publiko (večinoma otrok) da jaz najrajš njega poslušam in mi je potem dal plakat s podpisom. seveda ne morem mimo Sebastiana, Bepop, Foxy Teens, Power Dancers... malo kasneje pa Britney Spears, Christine Aguilere, Shakire, Beyonce, Destiny's child...
Kar ne morem verjet do kakšne spremembe v smislu zvrsti je prišlo do sedaj hehe.
Kar ne morem verjet do kakšne spremembe v smislu zvrsti je prišlo do sedaj hehe.
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^hahaha, ja tud mi smo to spreposlušal CITA, BB, N'SYNC... no jaz sm bolj mogla to poslušat, ker je moja sestra bla nora na njih in njene kolegice. Jaz osebno nisem bla neki nora na glasbo v mlajših letih, nisem mela nobene skupine za katero bi ful norela (se spomnim, da so vsi za Kelly family noreli al kaj so že bli oni... nikol mi ni blo jasno)
Yada, yada, yada...
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
HIMe
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
haley napisal/-a:^^Ej enako Me s sestro smo tudi vsak teden kupovale Bravo, samo zato, da smo mele tiste postre pa članke...ki jih pa itak nismo razumele
Ah ja je blo lušno
jaaaa...js tut sicer sm bla pa oboževalka caught in the act, pa spomnm se, da k mi je ena prvic omenla britney spears sm misnla da je to skupina
Zivljenje je piskotek!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Za vse bivše najstnice in (ex) KELLY FAMILY oboževalce in oboževalke:
PADDY KELLY bo imel 5. APRILA 2013 v Ljubljani solo koncert!
Informacije in prodaja vstopnic: http://www.mojekarte.si/si/nakup-korak- ... l#buyStep1 ali v ©panskih borcih.
Nekaj vstopnic je še na voljo!
PADDY KELLY bo imel 5. APRILA 2013 v Ljubljani solo koncert!
Informacije in prodaja vstopnic: http://www.mojekarte.si/si/nakup-korak- ... l#buyStep1 ali v ©panskih borcih.
Nekaj vstopnic je še na voljo!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Koncert PADDY-ja KELLY-ja je prestavljen zaradi bolezni! Glej prejąnji post!
-
PureFineGold - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2015
- Kraj: Ljubljana
Kot velik "glasboholik" sem mišljenja da ne obstajajo slabe ali dobre zvrsti glasbe. So le slabe ali dobre pesmi. Ker pa se vprašanje nanaša na glasbeno skupino iz moje mladosti, lahko povem da jih je bilo ogromno. Prva tuja glasbena zasedba in pesem pa sta mi ostala krepko v spominu. Besedila seveda nisem razumel pri 7-ih letih. Bil sem s punco v njeni sobi , medtem ko so njeni in moji starši igrali tarok pozno v noč... Nama pa je srce igralo po ritmu glasbe.
If you are not sure you can do it,
say yes – then learn how to do it later!
say yes – then learn how to do it later!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Waaaaaaa, kjera kjut tema .
Prav v otroštvu smo doma precej poslušali Abbo, potem v OŠ pa me je Saarijarvi navdušila nad Good Charlotte . Si še zdaj užgem kak komad ko imam prav dan za to
Prav v otroštvu smo doma precej poslušali Abbo, potem v OŠ pa me je Saarijarvi navdušila nad Good Charlotte . Si še zdaj užgem kak komad ko imam prav dan za to
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- h3x0r89
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
http://pesmi.xy-igre.com/britney-spears ... more-time/ -> meni je ta kul!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov