Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 270 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
Auraya - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2009
Jah Kelly Family - sm mela glih čez počitnce eno tako obdobje k sm 50% časa k sm poslušala musko mela kej od njih al pa od Paddy Kelly In exile album.
čeprou ponavadi poslušam čist drgač no musko (rock&metal)
Slo_streetteam sam angelo mi je pa nekak se zmuznu in se mi sploh ne sanja kakšno musko ma...
back to topic:
poleg Kelly family pa mnde še Čuke pa Natalia Oreiro pa Foxy Teens, Game over še prej pa razne otroške Romana Kranjčan pa podobne...
čeprou ponavadi poslušam čist drgač no musko (rock&metal)
Slo_streetteam sam angelo mi je pa nekak se zmuznu in se mi sploh ne sanja kakšno musko ma...
back to topic:
poleg Kelly family pa mnde še Čuke pa Natalia Oreiro pa Foxy Teens, Game over še prej pa razne otroške Romana Kranjčan pa podobne...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Backstreet boys(sm lupčkala od Nicka poster vsak večer )....Pa Caught in the act,pa The Beatles(ja moj brat meu učinek na to),mah tega je blo velik.....Pa Kelly Family tud
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- mrs.speechless
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
Ce hocs se mal obujat spomine na kellyje- angelo bo mel 5. decembra v ljubljani na gradu koncert... sam je cist mal kart se...
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
na začetku OŠ- Bepop, Foxy Teens in Powerdancers
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
mrs.speechless napisal/-a:Ce hocs se mal obujat spomine na kellyje- angelo bo mel 5. decembra v ljubljani na gradu koncert... sam je cist mal kart se...
Kje se da kupt karte?
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Veliki Gaber
Itak Kelly Family... Pa še Caught in the Act in Backstreet Boys... Standard. Se mi zdi, da smo takrat vsi poslušali to... Se pa spomnim, da sem non-stop poslušala tudi Big Ben, ker je imel očko neke ful stare plošče od njih... Pol sem pa odkrila eno še starejšo ploščo od Secret Service in pol sem samo še to poslušala... She said Ye Si Ca...
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
ajooo... težko priznat...ampak .... Game over!
- lucyintheskywithdiamonds
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Hehe, ja Power Dancers itak zmagajo, se še spomnim ko smo meli vsako leto playback soow v OŠ.....panika panika, noč in zan z mano se igra... Gameover itak, al pa Bepop pa DJ BoBo - zakon hahaha.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Kelly Family- itak Sem bila na obeh koncertih v Ljubljani, vse možne CD-je in kasete sem imela, pa posterji in članki. Najbolj nora pa sem bila na Angela pa Jimmya Tolk sem bila obsedena z njimi, da drugih nosem poslušala
Prvi neprebran prispevek • 270 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]