Glasbena skupina moje mladosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Pri 6 sem poslušala Kelly Family, pa njihove slike zbirala pa take majce z njihovo sliko so ble popularne . Drgač pa v osnovni sm poslušala Britney(hm)...pa cukr pop na sploh. Potem v 9 razredu sm pa "prešaltala" na rock. Aja drgač sm pa poslušala v osnovni in še poslušam Bryna Adamsa, Janis Joplin, gunse...
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Poslušala sem Kelly Family, Spice Girls, TLC, Tic Tac Toe, Take That, pa še bi se kaj našlo. Kaj čmo, okus se z leti spreminja...
Live blonde or die trying.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kepka napisal/-a:Uuuu, spomini CITA in vsega tega se spomnim ja ...... moja benda otrostva sta pa zagotovo Nirvana in Guns N' Roses. Ko smo vedeli besedila na pamet, ne da bi tocno razumeli pomen
Gansi .... AAAAAAAAAAAAA ... obsedenka!! Četrti razred osnovne šole ... pol pa E17 pa BSB ... pol pa v osmem me je pa 2pac očaral in se je moja ljubezen do boybandov končala in smo začeli nabijat rap ...
sem bla pa na CITa koncertu (seka bla fan), pa na kelly family tut, ker sem karte zadela -> mater, človuk bi jim kr neki šenku, fak k bi porodica Strojan igrala ...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kot otrok sm poslušala New Kids On The Block (in skupi s starejšo sestro Modern talking, pa Novi fosili...), pol kasnej Caught in the act, pa Michaela Jacksona (čeprov je bil takrat že rahlo iz mode ), pol še kasnej Cranberries...ma vse živo je blo.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jooooj, jaz se spomnim, da sem mela čisto čisto prvi CD doma od Simone Weis (mater, mi je špilalo , še zdaj mi ni jasno ki sem njo pobrala gor ) Potem se je začelo s Cito (bla na koncertu!), BSB, Spice Girls, Kelly Family... Potem sem pa kar naenkrat prešaltala na 2Pac-a, ker ga je en fant, ki mi je takrat bil všeč, častil kot boga. Moram priznat, da ga še zdaj rada poslušam, ravno včeraj sem si CD v avtu naredla.
Od naših sem pa poslušala Hajdi, Sebastiana, Foxy Teens, Power Dancers... Mislim, da je to to.
Od naših sem pa poslušala Hajdi, Sebastiana, Foxy Teens, Power Dancers... Mislim, da je to to.
Lahko imam vse.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Začelo se je s C.I.T.O,BSB in N*sync pa Britney,Cristino A...Nadaljevalo s 2pacom,Fugees,Loren Hill, končalo pa z vsem kar gre v ušesa
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
tinchy21 napisal/-a:jaz sem bla pa totalno nora na caught in the act.. še posebi na eloya..
Ja nooo, enako. Pol pa zveš, da je gej
Kwa so mi bli kle lepi...ko sm jih prvič vidla sm kr "okrog" padala
http://www.youtube.com/watch?v=9UeeG93_MEE
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov