Js sm očitno ena redkih, ki se je Kelly Familly niso dotaknil.
Ko sem bla majhna, sem mela kasete od Haidi, Moni, Čukov, Otroške karavane, Don Juana pa Simone Weiss... Otroške pesmice. Plesala sem, skakala po dnevni in pela s kakšno igračo v roki namest mikrofona. Tko je blo par let, pol smo se preselil, zamenjala sm šolo in dobila polhn sošolk, ki so imele majce od Kelly Family - ??? Nč jasn!

Nikol jih nism poslušala in ne poznam njihovih komadov... Prav tako so šle mim mene Spice girls pa boy skupine. Sošolka mi je v gimnaziji enkrat dala za poslušat Westlife, pa sm ugotovila, d majo kr fletne sladke balade. Ni mogla verjet, d jih ne poznam. Natalia Oreiro mi je bla kr všeč - skor nism mela izbire ob navdušenju vseh sošolk - sam nism mela CDja in je pač nism poslušala.
Doma smo vrtel Abbo, Beatle pa 60s, 70s, 80s in še dons se navdušujem nad tako musko.
Prot konc osnovne šole so (ah, ja, sm bla čist in:) ) kraljevale Atomic Kitten pa Bepop pa to. V 7. razredu sm dobila svoja prva dva CDja - Siddharta pa Britney Spears. Pol je bil čas Blinkov pa Siddharte...
Zabavno je blo in še zdej mi je luštn pomislit na vse tiste pop komade, na katere smo s sošolkami delale koreografije, v katerih smo bolj kot ne sam skakale pa migale z boki...