Fredi vs Marjan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
moj fotr prau, da je fredyjev glas v Vedno si sanjala njEga sumljivo podoben smodetoumu.. ampak sm ga koj zatrla, da sm ga slišala u živo pet in da ma model res tak glas.. go FREDY go!
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ne ne ne, metron, ne štekaš.. Fredi je heroj, ker je nezaposlen rudar, k pomaga ploščice polagat v zamenjavo za plato, pa ker je biu četrti na državnem prvenstvu jugoslavije v elektrobugiju... on ne kaže svojga sixpacka, da bi ga folk gledu.. a štekaš???
atomik harmonik pa vse kar majo, so joške.. kao?!
Angie
atomik harmonik pa vse kar majo, so joške.. kao?!
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jap, Fredy je res dober človek, ful preprost pa nič se ne hvali pa nosi zaradi slave. In to mi je všeč, zato ga bomo še naprej podpirali . Ko gledaš enkrat kakšen intervju ali pa kaj podobnega gledaš na njega čisto drugače in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Čisto nasprotje po osebnosti v primerjavi z drugimi glasbeniki. Ko samo za gnar špilajo pa se ven mečejo z joškami itd.
Čisto nasprotje po osebnosti v primerjavi z drugimi glasbeniki. Ko samo za gnar špilajo pa se ven mečejo z joškami itd.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Mark napisal/-a:Jap, Fredy je res dober človek, ful preprost pa nič se ne hvali pa nosi zaradi slave. In to mi je všeč, zato ga bomo še naprej podpirali . Ko gledaš enkrat kakšen intervju ali pa kaj podobnega gledaš na njega čisto drugače in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Se podpišem pod to!
Ravno to sem hotla dopovedat folku, zakaj mi je Fredy tak car. Ker je preprosto Fredy!
- Žabica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
@ napisal/-a:Mark napisal/-a:Jap, Fredy je res dober človek, ful preprost pa nič se ne hvali pa nosi zaradi slave. In to mi je všeč, zato ga bomo še naprej podpirali . Ko gledaš enkrat kakšen intervju ali pa kaj podobnega gledaš na njega čisto drugače in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Se podpišem pod to!
Ravno to sem hotla dopovedat folku, zakaj mi je Fredy tak car. Ker je preprosto Fredy!
točno tako!
in čeprav mi v osnovi ni lih najbolj ql taka muzka, mi je prov zabaven model.
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Ange|ina napisal/-a:ne ne ne, metron, ne štekaš.. Fredi je heroj, ker je nezaposlen rudar, k pomaga ploščice polagat v zamenjavo za plato, pa ker je biu četrti na državnem prvenstvu jugoslavije v elektrobugiju... on ne kaže svojga sixpacka, da bi ga folk gledu.. a štekaš???
Oooo, skor sm se zjoku. Joj no, česa vsega nisem vedu. In da sem mel jaz, brezčutnež, tako slabo mnenje o novem starem slovenskem heroju .
ad: pa sej je tudi Špelca boga no, a je nis nikol vidla kako nesrečna je, ker more ob petih zdet tm met izrednimi
Mark napisal/-a: in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Mark...sj možno da maš prav...sam dej no, itak se že pol slovenije norca dela iz njega. Kako pa misliš, da so ga našli? Ker se je en novinar zmislu , sam ne vem al v Žurnalu al kje, da je nekoč pred leti obstaju en model k ma čudni E. In pol je stekla akcija, da tega heroja lahko odkrijemo, da se mu bomo potem lahko vsi režali. Dej no, bodi realen.
Tko nekak...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Daj metron, tebi je ful težko nekaj dopovedovat. Kaj res ne kapiraš?
Jasno je, da se je zdel Fredy populaciji smešen ravno zato je zaslovel. Tudi jaz sem se na začetku ful nasmejal ob njegovem videospotu, vendar, ko človeka vidiš v realnosti je 100% drugačen, saj video ne pokaže njegovega značaja.....To je zaenkrat to
Aja pa, da si ne bo kdo kaj narobe zdaj predstavljal. Jaz nisem neki težki fan od njega, vendar mi je pač všeč, njegov način dela in, če bom imel čas bom še kdaj obiskal njegov koncert (Naredi dobro čago).
Če pa ga kdo ne mara, pa je že on sam povedal, da ga pač naj ne posluša, saj je logično, da smo ljudje različni.
Jasno je, da se je zdel Fredy populaciji smešen ravno zato je zaslovel. Tudi jaz sem se na začetku ful nasmejal ob njegovem videospotu, vendar, ko človeka vidiš v realnosti je 100% drugačen, saj video ne pokaže njegovega značaja.....To je zaenkrat to
Aja pa, da si ne bo kdo kaj narobe zdaj predstavljal. Jaz nisem neki težki fan od njega, vendar mi je pač všeč, njegov način dela in, če bom imel čas bom še kdaj obiskal njegov koncert (Naredi dobro čago).
Če pa ga kdo ne mara, pa je že on sam povedal, da ga pač naj ne posluša, saj je logično, da smo ljudje različni.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
S|MoNy napisal/-a:merton I totally agree
uživajte
Ej sam simony, tole ti je pa za čestitat. Od jutri naprej bom spremenil nik na R. K. Merton.
ps: mark, sj jz dojamem kva si hotu, sam tole glede "ko spoznaš njegovo osebnost" me pa mal spominja na dr. Philla pa razne naiven variante. Men je tip čist ql k je zajebant, no..pač je mal..poseben ne.
Tko nekak...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
bordyka napisal/-a:.............no ni lih brihtn :roll:
heheheh..:))
Jz drgač en vem sploh čist točn zakaj se gre... sam s tole izjavo bi se pa dal strinjat - glede na to, da je tkt, k ga je Javšnik klicu, hotu za plačilo šilnge sprejet!l ...lol:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov