Fredi Miler

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poznaš Fredija Milerja?

Glasovanje se je zaključilo dne 06. Jan. 2005 9:31

nimam pojma kdo je
34
38%
sem že slišal/a zanj
56
62%
Skupaj glasov : 90

Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 15. Jan. 2005 19:05

Jah, zdj smo itak en velika, homogena, enotna, nestratificirana in nezadržno ljubeča "peer-group". Fakin true.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 15. Jan. 2005 22:04

priscilla napisal/-a:Največji kmetavz kar ga premore zemlja... :tot:

Če sem se kdaj s kom strinjala, je to zdjle!!!!!!!!!!! :zustimm:
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 16. Jan. 2005 12:50

Jaz sem pa zelo strinjam s tem člankom....

Večerov Članek

"Če mi gre kaj na živce, so to ljudje, ki razglašajo svoj glasbeni okus za edini pravi in se imajo za nekakšne aristokrate duha"
"Všeč mi je, da si je z vztrajnostjo, z vero vase, z ljubeznijo do muziciranja priboril svojih pet minut slave"
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 16. Jan. 2005 14:01

Sem prebrala članek in se z njim strinjam...
Fredyja podpiram 100%, pa ne toliko zaradi njegove glasbe, temveč predvsem zaradi njega kot človeka. Mislim da je s svojo iskrenostjo in dostopnostjo lahko vzgled marsikateremu glasbeniku...
priscilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a priscilla » 17. Jan. 2005 14:29

priboril svojih pet minut slave",(ja ker več kot 5 minut itak ni mogoče...) :twisted:
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Medulin-Lj-Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca » 17. Jan. 2005 17:56

Ančka napisal/-a:
priscilla napisal/-a:Največji kmetavz kar ga premore zemlja... :tot:

Če sem se kdaj s kom strinjala, je to zdjle!!!!!!!!!!! :zustimm:

Še ena k se zelo strinja s tem- na živce mi gre pa še kmetje zgledajo boljš k on :zunge:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 18. Jan. 2005 14:56

Tale Fredyjeva izjava mi je pa tko lušna...

Jaz sem samo zelo srečen, da sem na sceni, da grem med ljudmi, zapojem in se pogovarjam.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 18. Jan. 2005 15:21

moje mnenje o njemu se še vedno ni spremenilo, ampak tistim, ki paše ga naj kar podpirajo ... nimam nič proti ... :roll:
zakaj vam je nekaj posebnega zaradi svoje osebnosti? samo zato, ker je iz nič naredil svojo mega kariero? no, mogoče amapak, ko bi vsaj imel KAKŠNO kariero .... to bi vedel zapeti vsak bedak ... vedno si sanjala njeeeeeeeeeeeeeeega ...
še jaz lepše pojem, ampak bom svoj talent kar skrivala ... hihihihi ... :D :D no, spošinfajte me ...
lep pozdrav :razz:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 18. Jan. 2005 15:25

laram napisal/-a:no, spošinfajte me ...

Nima smisla... Slika
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 18. Jan. 2005 15:52

ma sej...na zacetku mi je bil smesn,zdaj pa mi ze malo preseda.Sej ok,ma svoj stil pa to,sam to mu nebo prineslo neke dolgotrajne slave.Tak kak je prisel tk bo počasi odšel.Ker razn tega da je smešn,pa da baje neko čago naredi,nekih ful pevskih sposobnosti nima,nima niti vlkih josk niti dolgih las tk da...sej tut atomih harmonik niso tk ko so bli na zacetku...slej ko prej bo priso novi "fredi" in ljudi spravlal v smeh.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 18. Jan. 2005 17:45

Ravno prej sem gledala neko oddajo na televiziji in na koncu so zavrteli Fredyjev spot oz. posnetek ene pesmi z njegovega koncerta. Zaradi svojega honorarnega dela spoštujem vse glasbenike in lahko rečem, da je moj prag tolerance glede tega, kar je okusno in kaj ni, še kar nizko - vendar mi še vedno ni jasno, kaj vidite na Fredyju?

Ok, zdi se mi v redu, da tudi človek z obrobja dobi svojih 5 minut slave, vendar je na račun tega največkrat le tarča posmeha in nek klovn - kar Fredy nedvomno je, pa čeprav verjetno to ne želi biti. Ali pač? Vem, da na svoj glas sam ne more vplivati, ker je glas pač takšen kakšen je, ampak vseeno se mi zdi, da nekako ni ravno najbolj primeren za pevca. Vseeno pa spoštujem njegov trud, zato nikomur ne rečem, da ga naj ne posluša, le jaz ga ne želim. Mi je pa žal, da v besedah ljudi o njem največkrat zaznam le posmeh, ki si ga morda ne zasluži, saj se verjetno trudi tako kot vsak drug glasbenik.

Hja no, sicer pa na naši domači sceni ni ravno dosti kvalitetnih pevk in pevcev, ki se res lahko pohvalijo s svojim glasom. Sprašujem se, če so sploh kdaj bili? :?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 18. Jan. 2005 19:33

Nikol ne bom razumela, kva vse je folk prpravlen nardit za svojih 5 minut! :?: :?: :?:
Ne vem, a je Fredy res tok neumen, da ne razume, da se večina folka dela norca iz njega (posredno al neposredno) al pa mu je všeč, da ga majo za loleka! Kokrkol...men gre na jetra, občudujem ga pa v tem smislu, da ga ni sram bit drugačen pred vesolno Slovenijo! :tanz:
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 19. Jan. 2005 9:50

Ančka, zakaj je drugačen?? Je pač tak kakor je, ostali slo glasbeniki dajo tolk na videz, da vsi vidjo sam njihove joške, mišice in ne vem kaj še vse, slišjo jih pa ne ... zato pa pol on zgleda drugačen, njeeega se vsaj bolj posluša, kot pa gleda.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 19. Jan. 2005 10:01

ko bi vsaj imel pri njem kaj za poslušat ... :unknown:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica